HD 7990 Nerede Satılıyor ?

Oyunlara meraklı kişiler demiyelim o zaman. Birşey karşılığında çalışanlar için diyelim. Mesela ailen sana bunu almıyacağız deseler büyük ihtimalle gıcıklığına çalışmayacak veya çalıştığından verim alamıyacaktın.

Beyler iyi geçti. Ama umduğum puanı almadım kontrol ettiğime göre. Kötü oldu ne yapacağım bilmiyorum. Neyse dediğiniz oldu kötü OYP puanı 441 çıktı. Ek puan gelmeyecek sanırım yani bitti ama yinede 12 Temmuz'da daha iyi bir sonuç çıkar diye umuyorum.

- - - Güncellendi - - -

Ulan be adam, 2 saat sonra sınava gircekken yazmışsın. :D Belki yamulacan sınavda? :D şaka bi yana 1-2 saate gelir nasıl geçtiğini söyler arkadaş...
Yamuldum. :(

Beyler iyi geçti. Ama umduğum puanı almadım kontrol ettiğime göre. Kötü oldu ne yapacağım bilmiyorum. Neyse dediğiniz oldu kötü OYP puanı 441 çıktı. Ek puan gelmeyecek sanırım yani bitti ama yinede 12 Temmuz'da daha iyi bir sonuç çıkar diye umuyorum.

- - - Güncellendi - - -

Yamuldum. :(

4-5 sene önce girdiğim sınavda internette ve dersanede 479 puan diye hesapladık, gelen sonuç 467 puandı. Üstelik diplomam 92'yken okul 1 puan da kırmıştı. :)

Niye? Ben 3 sene sonunda 478 ortalama çıkardım.8. sınıfta sınavdan önce 2-3 saat Black Ops oynadım online üstelik. Geçmiş olsun şöyle düşün sen yamulduysan herkes yamulmuştur. Lİse 1'de sınavlar başlayınca özleyeceksin bu günleri. :) Sene sonu ortalaman kaç? Benim 97,90'dı son sene 473'ü 476 yaptıydı. Yanlış boşların neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye? Ben 3 sene sonunda 478 ortalama çıkardım.8. sınıfta sınavdan önce 2-3 saat Black Ops oynadım online üstelik. Geçmiş olsun şöyle düşün sen yamulduysan herkes yamulmuştur. Lİse 1'de sınavlar başlayınca özleyeceksin bu günleri. :) Sene sonu ortalaman kaç? Benim 97,90'dı son sene 473'ü 476 yaptıydı. Yanlış boşların neler?

91 sene sonu ortalamam. İnternette araştırdım ek puan gelmeyeceğı yazıyor. Eğer ek puan gelirse(bazılarına 50 puan gelmiş) iyi olur. 610 değil 650 bekliyordum. 650 alsaydım 461 alacaktım.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı