HD 8670M ekran kartını kullanma

Daha fazla  
Aygıt yöneticisinden baktığımda 2 tane ekran kartı görünüyor:

Adsız.png

Ben şimdi amd radeon hd 8330 kullanıyorum ama ben amd radeon hd 8670m'ye geçmek istiyorum. Nette araştırdım aygıt yöneticisinden amd radeon hd 8330 devre dışı bırak dediler. Yaptım ama böyle yazıyo:

adad.png

Eğer resim gözükmüyorsa microsoft basic display driver yazıyo ama amd radeon hd 8670m yazmasını istiyorum. Ama olmuyor. Yardım edin lütfen. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Bende'de aynı ekran kartları var ve aynı sorunu bende yaşamaktayım. GTA5 oyununda Radeon hd8330 ekran kartımı çalıştırıyor nereden bildiğimi sorarsanız Ayarlar-Grapichs bölümünde en üstünde yer alan ekran kartı hafızası barında 512mb benim düşük seviye ekran kartımın hafızası diğer ekran kartım 1 GB. Nasıl çözeceğime yardım edin ne denediysem olmadı.
  • Bilgisayarım (ASUS X552EP-SX007H)

Sanırım yazıma dikkat etmediniz. Bütün çözümleri yaptım ancak herhangi bir sonuç olmadığını yazımda açıkça belirttim lütfen yazdıklarımı dikkatle okuyarak cevap verirseniz ben ve forumdaki kullanıcılar çok mutlu olacağına inanıyorum.

Ekran Kartı değiştirmek diye bişey yok bilgisayarı yüksek performansa alırsanız oyun içinde dgpu yani hd 8670M otomatik olarak devreye girecektir zaten.Aynı sistem bendede var.Oyun içi 512mb gösterir ama 1.5 gb olarak çalışır.
AÇIKLAMAK ZOR :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı