HD 8730M CUDA destekliyor mu?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Graphic Designer
After Effects kullanıyorum. Bilgisayarıma SSD taktım birkaç hafta önce ve ekran kartı sürücüm 2017de çıkmış olan sürücüydü. Ekran kartım AMD 8730M ve en güncel sürücü yüklü şu anda. AE'de GPU seçeneğini aktif edemiyorum ve sistem GPU görmüyor sadece Intel HD 4000 görüyor. Merak ettiğim benim ekran kartımın CUDA kullanabilmesi için hangi sürücüyü yüklemem lazım? Bir de benim ekran kartım CUDA destekliyor mu nereden öğrenebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD'de CUDA çekirdekleri bulunmuyor. Nvidia'ya özel bir teknoloji.

OpenCL amdye ait o halde. Sorunu hallettim sanırım. AE içerisinde previews içerisinde GPU hd 4000 idi, masaüstüne sağ tıklayıp amd yazılımını açıp gamers bölümüne AE.exe'yi ekledim ve sistem kısmına gelip kurulmuş profilleri açtım ve oraya da ekleyip yüksek performans yaptım ve artık hd 4000 yazan yerde ati technologies yazıyor. Önceden 3D text yapamıyordum ancak şimdi Ray Tracey açabiliyorum. Demek ki eklemek gerekiyormuş amd yazılımının içine. Bu arada OpenCL ile CUDA aynı mantıkla mı çalışıyor?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı