AlperSozer Femtopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #1 Başlıktaki gibi 4 GB RAM i5 2. nesil 465 GB HDD Intel HD Graphics 3000.
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.817 Makaleler 5 Çözümler 23 21 Aralık 2020 #2 Ekran kartınız zayıf kalıyor.
tarikk78 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 727 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2020 #3 DirectX 11 destekliyorsa kaldırır bende de eskiden Intel HD 2000 vardı DX10 destekliyordu ve maalesef kaldırmıyordu
DirectX 11 destekliyorsa kaldırır bende de eskiden Intel HD 2000 vardı DX10 destekliyordu ve maalesef kaldırmıyordu
Xeon Bey Picopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 253 Çözümler 1 Yer Anakart'ta ekran kartı ile cebelleşiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #4 AlperSozer dedi: Başlıktaki gibi 4 GB RAM i5 2. nesil 465 GB HDD Intel HD Graphics 3000. Genişletmek için tıkla... Kaldırma ihtimali biraz var. Sanırım işlemci 2450M .
AlperSozer dedi: Başlıktaki gibi 4 GB RAM i5 2. nesil 465 GB HDD Intel HD Graphics 3000. Genişletmek için tıkla... Kaldırma ihtimali biraz var. Sanırım işlemci 2450M .
enisemre Kilopat Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2020 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şurda örneği var potato PC ayarları ile çamur gibi de olsa 30 40FPS arası oynayabileceğinizi düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şurda örneği var potato PC ayarları ile çamur gibi de olsa 30 40FPS arası oynayabileceğinizi düşünüyorum.
AlperSozer Femtopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #6 tarikk78 dedi: DirectX 11 destekliyorsa kaldırır bende de eskiden Intel HD 2000 vardı DX10 destekliyordu ve maalesef kaldırmıyordu Genişletmek için tıkla... 11 destekliyor dadılardan baktım
tarikk78 dedi: DirectX 11 destekliyorsa kaldırır bende de eskiden Intel HD 2000 vardı DX10 destekliyordu ve maalesef kaldırmıyordu Genişletmek için tıkla... 11 destekliyor dadılardan baktım
Rosseckx Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 2.266 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Sovngarde 21 Aralık 2020 #7 enisemre dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şurda örneği var potato PC ayarları ile çamur gibi de olsa 30 40FPS arası oynayabileceğinizi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Böyle oynayacağıma hiç oynamam daha iyi açıkçası. Böyle acı çekerek oynayanların bence kendisine saygısı yok.
enisemre dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şurda örneği var potato PC ayarları ile çamur gibi de olsa 30 40FPS arası oynayabileceğinizi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Böyle oynayacağıma hiç oynamam daha iyi açıkçası. Böyle acı çekerek oynayanların bence kendisine saygısı yok.
Tarçın07 Decapat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #8 Rosseckx dedi: Böyle oynayacağıma hiç oynamam daha iyi açıkçası. Böyle acı çekerek oynayanların bence kendisine saygısı yok. Genişletmek için tıkla... ama bu adam birde video çekiyor, video yüzünden FPS düşebilir bence. Senin videoda gördüğün FPS dıoğru olmayabilir. Beliki videoda 30-40 olabilir ama video çekmeden bence 60FPS alınabilir
Rosseckx dedi: Böyle oynayacağıma hiç oynamam daha iyi açıkçası. Böyle acı çekerek oynayanların bence kendisine saygısı yok. Genişletmek için tıkla... ama bu adam birde video çekiyor, video yüzünden FPS düşebilir bence. Senin videoda gördüğün FPS dıoğru olmayabilir. Beliki videoda 30-40 olabilir ama video çekmeden bence 60FPS alınabilir