HD Graphics 530 ekran kartı tanıtmak

AppleALC
Lilu
Restrict events
Virtual SMC
Whatevergreen

Hariç diğerlerini sil ve config dosyana işleyip dener misin ?
Maalesef işe yaramadı.
Bu arada Restrict events hali hazırda config içine işlenmeişti işleyipte denedim sonuç yine aynı. Yazılardayken donuyor, restart atıyor, yazılardan sonra black screen.

Bu 3 sonuçtan biri ile karşılaşıyorum sürekli ayrıca sistemdeki işlemcimde yanlış görünüyor.
SmBios MacbookPro14,3, işlemci Quad-Core Intel Core m5(aslında i7 6700hq olmalı), ekran kartı hd graphics 530 7 mb şeklinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel sürümle tekrar yama dener misin ?
Bu sabah şöyle bir gelişme oldu oclp yamayı kaldırdım efi opencore 0.9.2 güncelledim aynı şekilde @yusufklncc nin paylaştığı 0.9.2 efisi ile kendi efimi değiştirdim sonuç olarak işlemci ismim düzeldi ekran kartı yaması yapıyorum bu sefer bazı device-id ler boot ediyor fakat ekran kartı modelim doğru olmasına rağmen 7mb gözüküyor. Bu aşamadan sonra hala oclp yamasına gerek var mı?

Bu EFI ile direkt komple. Önce ResetNVRAM yap. OCLP aç yama yap. Sonra USB içinden normal confiği sil ve yama sonrası confiğinin ismini düzelt tekrar yeniden başlat.
Doğrumu anladım bu EFI dosyasını kendiminki ile değiştiriyorum restart yapıp ilk açılışta reset nvram yapıyorum açıldıktan sonra oclp yama yapıyorum restart öncesi config değişimi yapıp bitiriyorum?

Bu EFI ile direkt komple. Önce ResetNVRAM yap. OCLP aç yama yap. Sonra USB içinden normal confiği sil ve yama sonrası confiğinin ismini düzelt tekrar yeniden başlat.
Ayrıca Smbios MacBookPro13,3 görünüyor bu şekilde boot etmezki kaç yapayım

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı