HD Graphics 620 laptop CS:GO'da kaç FPS alır?

Bende vardı 1024X768 en düşük ayarlarda 100-140 FPS veriyordu.

Ben 1080P olarak yazdım, çözünürlüğü düşürürsen FPS artar. Ama ekran çözünürlüğü ne ise onda oynamak daha iyi.

Ciddi olamazsınız. O ekran kartı ile 140 FPS ile oynanılıyor ise boşuna GTX falan alıyoruz.

Ben GTX 1650 ile 450-600 FPS alıyorum GTX ile UHD'yi kapıştıracak kadar geri kafalı olmayın.
Ben 1080P olarak yazdım, çözünürlüğü düşürürsen FPS artar. Ama ekran çözünürlüğü ne ise onda oynamak daha iyi.

1024X768'de kafaları daha büyük gözüküyor CS karakterlerinin.

Kardeşim benim laptopum 3 GB RAM VRAM'de aynı 128 MB en son CS:GO'yu yüklediğimde oyuna girmiştim az kalsın ekran kartı yanıyordu. Altta uyarı çıkmıştı ekran kartınızı kurtardık falan diye.
Allah Allah.
Altta uyarı çıkmıştı ekran kartınızı kurtardık falan diye.
Uyarıyı kim verdi itfaiyeciler mi? Hangi işletim sistemi çok merak ettim. İlk kez böyle bir uyarı duyuyorum.

Ben GTX 1650 ile 450-600 FPS alıyorum GTX ile UHD'yi kapıştıracak kadar geri kafalı olmayın.

1024X768'de kafaları daha büyük gözüküyor CS karakterlerinin.
ekran zaten çoğumuzun 60 hz bi anlamı kalmıyo tabiikide droplar girmiyo ama 6000 fps alsan bile anlamı kalmaz ki
senlemi uğraşıcam ya işine bak kardeşim her dik kafalı geliyo buraya.
Ciddiye almayıp gülücük attım tabii kabahat bende doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…