HD Graphics 620 laptop Dead by Daylight açar mı?

Uraxu

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Sorum belli, bilgisayarımın donanımı Dead by Daylight açar mı? Ona göre almayı planlıyorum. Açarsa kaç FPS verir?
Özellikler;

12 GB RAM.
İşlemci i5-7200U CPU 2.50 GHz (4 cpus) 2.7 GHz.
Ekran kartı Intel HD Graphics 620.
1 TB alan.

İşlemci okey ama gpu yetersiz gibi geldi bana. Minimum ayarlarda bir ihtimal 30 fps civarı alınır diye tahmin ettim ama yine de hiç belli olmaz. Açsa bile zevk alınacak bir performans olacağını düşünmüyorum.

İşlemci okey ama gpu yetersiz gibi geldi bana. Minimum ayarlarda bir ihtimal 30 fps civarı alınır diye tahmin ettim ama yine de hiç belli olmaz. Açsa bile zevk alınacak bir performans olacağını düşünmüyorum.
Dostum internette yeteri kadar deneme/inceleme var zaten https://www.youtube.com/results?search_query=i5+7200u+hd+graphics+620+dead+by+daylight linkinden bakabilirsin incelemelere ama 20 FPS vesaire oynanıyor oynanıp oynanmaması değişen bir durum fakat almayın bence.
mesajlarınız için teşekkür ederim. ben minecrafttan devam :D

U işlemci ve iGPU var, oyun oynanacak bir alet değil. 1080p düşük ayarlarda 40FPS cıvarı açabilir ama soğutması güçlü değilse cihazı çok yıpratır muhtemelen.

1080p bile imkansız, bende 2 GB VRAM'li ekran kartı vardı önceki sistemde 720p Low 30 FPS bile vermiyordu.

Mesajlarınız için teşekkür ederim. Ben Minecraft'tan devam :D

Bu bilgisayarla doğru dürüst oynayabileceğin Valorant ve Minecraft.

Oynanması lazım aslında bende i3 6006U 8 GB RAM HD 520 var en son Valorant ufak kasılmalarla oynanıyordu senin biraz daha iyi performans alman lazım RAM'inde iyi aslında ayar yaparsan oynarsın güzelce.
guzel ayar biliyorsanız yaparım. herhangi bir uygulamadan falan eğer elinizde video varsa atabilr misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı