HD Graphics Kasma Sorunu

• Konuyu başlatan Panda16
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.071
P

Panda16

Ziyaretçi
Arkadaşlar benim bilgisayarda oyunlarda kasma meydana geliyor mesela minecraft girdiğimde bilgisayar 5dk sonra kendini kapatıyor minecraftda bile 5-10 fps alıyorum aslında 40-50 fps almam lazım ama alamıyorum Sizce sebebi nedir ?

Ekran Kartı:Intel ( R ) HD Graphics 1gb Paylaşımlı
^DBF9B5E428AE5C5BF31D9E4A7AFD2F87C885EFC49EA92959CB^pimgpsh_fullsize_distr.png

Hd graphics den fazla bir şey bekleme özellikle pentium sa +30 fps alıyorsan şanslısın
Onun dışında performans artışı için arkadaki görevleri azaltıp görünümü performans için ayarlayabilirsin
(İntel hd graphichs gibi gözükmüyor bu arada pc nin üzerindeki etiketleri veya aygıt yöneticisindem ekran/görüntü bağdıştırıcıları bölümünü atabilirmisin)

Arkadaşlar benim bilgisayarda oyunlarda kasma meydana geliyor mesela minecraft girdiğimde bilgisayar 5dk sonra kendini kapatıyor minecraftda bile 5-10 fps alıyorum aslında 40-50 fps almam lazım ama alamıyorum Sizce sebebi nedir ?

Ekran Kartı:Intel ( R ) HD Graphics 1gb Paylaşımlı
Eki Görüntüle 144440
arkadaşın dediği gbi sen bu hd graphic den birşey beklrsen daha çok beklersin :D ve pentium işlemci hayatımda gördüğüm en kötü işlemcidir tabi :D g3258 hariç :D

Ve Kardeş Tavsiyemi İstiyorsan Kendine 2500-3000 Türk Lirası PC Topla Zaten Recep Baltaş Ve Ali Güngör Topladı Durumun Buna El Vermiyorsa 1500 Türk Lirası Bilgisayar Topla :) Bende Şuan Para Biriktiriyorum Alıcağım Özellikler Şöyle İstersen Sende Toplaya Bilirisin
8 GB RAM
İntel Core i7 4 Çekirdek Turbo İşlemci
MSI GTX 960 GAMING 2G 128BİT DDR5 Veya AMD A10-7870K APU WİTH RADEONT R7 SERİES
Not: 4 GB 4 GB Alırsan Daha Ucuza Alırsın Şuan Hedeflediğim Bunlar İnşallah İşine Yaramıştır

Ve Kardeş Tavsiyemi İstiyorsan Kendine 2500-3000 Türk Lirası PC Topla Zaten Recep Baltaş Ve Ali Güngör Topladı Durumun Buna El Vermiyorsa 1500 Türk Lirası Bilgisayar Topla :) Bende Şuan Para Biriktiriyorum Alıcağım Özellikler Şöyle İstersen Sende Toplaya Bilirisin
8 GB RAM
İntel Core i7 4 Çekirdek Turbo İşlemci
MSI GTX 960 GAMING 2G 128BİT DDR5 Veya AMD A10-7870K APU WİTH RADEONT R7 SERİES
Not: 4 GB 4 GB Alırsan Daha Ucuza Alırsın Şuan Hedeflediğim Bunlar İnşallah İşine Yaramıştır
adama öyle bir sistem yazmışsınki sanki herif milyardolar :D

adama öyle bir sistem yazmışsınki sanki herif milyardolar :D
Yok Kardeşim Ben Milyoner Deilimki Hergün Eve Geldiğinde 10 Lira Atsa Senede 3600 Türk Lirası Yapar Ve Bu Verdiğim Donanımla Bilgisayarın En Az 5-6 Sene Kulanırsın :) Ozamana Kadar Zaten 18 Türk Liran Olur Ve Daha İyi Bir Bilgisayar Dizersin Tabi Bu Söylediklerimi Yaparsan :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı