Merhaba, ben son zamanlarda CS:GO, GTA 5 gibi oyunlarda drop yemeye başladım. HD Tune'dan okuma testi yaptım, yazma yapamadım çünkü para istiyor.
Sizce bu değerler normal mi? Bazen yaptığımda en düşük okuma değeri 0.9MB gördüm.
Drop olan bölgelerde bad sector olabilir error scan yapmalısınız(quick scan tiki olmamalı). Eğer bad sector yoksa windows ayarlarından defragmantasyon yapmalısınız.
Disk ve veri sürücülerinizi Windows'ta birleştirilmiş ve en yüksek performansta tutmak için Sürücüleri Yönetme ve İyileştirme'yi nasıl kullanacağınızı öğrenin.
Drop olan bölgelerde bad sector olabilir error scan yapmalısınız(quick scan tiki olmamalı). Eğer bad sector yoksa Windows ayarlarından defragmantasyon yapmalısınız.
Disk ve veri sürücülerinizi Windows'ta birleştirilmiş ve en yüksek performansta tutmak için Sürücüleri Yönetme ve İyileştirme'yi nasıl kullanacağınızı öğrenin.
Merhaba, ben son zamanlarda CS:GO, GTA 5 gibi oyunlarda drop yemeye başladım. HD Tune'dan okuma testi yaptım, yazma yapamadım çünkü para istiyor.
Sizce bu değerler normal mi? Bazen yaptığımda en düşük okuma değeri 0.9MB gördüm.
Eğer bad sector de yoksa dosya sistemi hataları olabilir önce Crystal Disk İnfo verilerine bakın eğer sorun varsa sorun koduna göre çözüm bulalım eğer yoksa dosya sistemi hataları için CMD'den CHKDSK yapın.
Eğer bad sector de yoksa dosya sistemi hataları olabilir önce CrystalDiskInfo verilerine bakın eğer sorun varsa sorun koduna göre çözüm bulalım eğer yoksa dosya sistemi hataları için CMD'den chkdsk yapın.
Free download page for Project CrystalDiskInfo's CrystalDiskInfo9_0_1a.exe.CrystalDisklnfo is disk utility that supports some types of USB connections, Intel RAID, and NVMe. If anything abnorm...