HD Video Kamera Tavsiyesi

SMOKEALOT

Hectopat
Katılım
6 Eylül 2013
Mesajlar
175
Selam arkadaşlar ufak bi araştırma yaptığımda bir kaç modele rastladım.

Canon XA10 E Profesyonel HD Video Kamera | Fotografium.com

Bu serinin; Canon XA20 ,Canon XA25 modellerinide inceme fırsatım oldu.
Canon arasında bu seriler arasında hangisine yönelmeliyim ?

Ayrıca Panasonic AG-AC90 Profesyonel Video Kamera | Fotografium.com
Panasonic'in böylede bir makinesi var, sizce hangi model verilen paraya değer.

Hangisinin tanıtım videosunu izlersem izleyim hepsi süper pazarlama taktikleriyle kendini beğendirtiyor. Çalıştığım nikah salonunda Sony Hd1000e kullanıyoruz. Berbat bir görüntü kalitesi var. En iyisi en pahalıdır mantığıyla cevap vermeyelim. Bazı modellerde aralarındaki minik bir farktan dolayı fiyat anormal rakamlara çıkabiliyor. Ben bunu istemiyorum. Hangi makineyi alırsam akıllılık etmiş olurum. Bu konuda ilmi birikiminin yanında tecrübeli arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
6500 TL verip Full HD kamera almak bence hiç mi hiç mantıklı değil. Mekan senin mi bilmiyorum ama bu fiyata yurt dışından 4K bir kamera alıp salonu rakiplerinden ayırabilirsin. Evlenmek üzere olan çiftlere 4K gazını verdin mi düğün sizin salonda yapılır :)

Ayrıca sen de 4K kamera kullanmış olur ve tecrübe edinirsin. İleride iş değiştirirken çok faydasını görürsün. 4K görüntüyü işlemeyi öğrenirsin.

Amazon.com: 4k camcorder
 
Listenin en üstündeki makineyimi tavsiye ediyorsunuz. Yanlız 4k video ile görüntüler internete yüklemek ve parçalara ayırmak zor olmaz mı ? Elimizdeki bilgisayarınd hangi özelliklerde olmasi gerekiyor. Bu arada Canon mark 2 veya 3 için ne düşünüyorsunuz ?
 
Peki yinede 4k bir makine alacağımı düşünürsek 4k video ile görüntüler internete yüklemek ve parçalara ayırmak zor olmaz mı ? Elimizdeki bilgisayarın hangi özelliklerde olmasi gerekiyor ? Sorularını bir kez daha sormak isterim.
 
Selam Recep Baltaş , kamera konusunda kararsız kaldım. Canon 70D vs BlackMagic 2.5 k modeli arasında gidip geliyorum. BlackMagic sizce uygun mudur? Ssd'ye kayıt yapması çok iyi anca görüntü kalitesini alt seviyelere çekebiliyor muyuz? Aksi takdirde Ssd bize masraf çıkartacak.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı