HD4000 Star Wars: Battlefront oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

caganaydogmus34

Hectopat
RAM
6 GB
Ekran kartı
intel hd 4000
Anakart
bilmiyorum
İşlemci
intel core i5-3427u1.80-2.30 ghz (directx12 x64pro
Arkadaşlar merhaba. Size bir sorum olacaktı. Bilgisayarıma Star Wars: Battlefront 2015 indirmek istiyorum. Ancak sistemimin yettiğinden pek emin değilim. Yani eğer kaldırırsa en düşük ayarlarda oynayabilirim. YouTube'da gördüm kendi ekran kartımın yetmediği halde 15 20 FPS alanı gördüm. Zaten kayıt açık oluğu için birkaç FPS düşmüştür. Yani benim PC oynatır mı oynatırsa kaç FPS oynatır? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rahat rahat oynatmaz gibi duruyor.
1651750578256.png

Dediğiniz oyun bu değil mi?

Eki Görüntüle 1378765
ya rahat rahat değilde işte 30 35 40 45 maks 50 fps alsam yeter bana
Eki Görüntüle 1378765
evet o

Bu test videosunda ekran kartı sizin ekran kartınız ile aynı ve diğer donanım parçaları oldukça düşük.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adam bu sistem ile en düşük ayarlarda 30-35 FPS alıyor ki gerçekten de yazdığı sistem ile mi oynamış bilemiyorum.
1651750962137.png

Eğer bu test videosu gerçek ise en düşük grafiklerde en az 40 FPS alabilirsiniz ama bana pek gerçekçi gelmedi açıkçası. Ne olur ne olmaz denemekten zarar gelmez.

Bu test videosunda ekran kartı sizin ekran kartınız ile aynı ve diğer donanım parçaları oldukça düşük.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adam bu sistem ile en düşük ayarlarda 30-35 FPS alıyor ki gerçekten de yazdığı sistem ile mi oynamış bilemiyorum.
Eki Görüntüle 1378773
Eğer bu test videosu gerçek ise en düşük grafiklerde en az 40 FPS alabilirsiniz ama bana pek gerçekçi gelmedi açıkçası. Ne olur ne olmaz denemekten zarar gelmez.

gerçekten onu bende fark ettim şimdi satın alıcam oyunu test edicem tekrardan teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı