Ahmet Emin AYDIN
Hectopat
Daha fazla
Herkese merhabalar, Asus n550jk bilgisayarıma el capitan kurdum. Sırunsuz bir şekilde masaüstüne ulaştım. Sonra clover configrator ile efi dosyasının içinde gelen hazır dizüstü kextleri var. Ben de hd4600 olanı açtım clover ile açtı sonra onun ismini Config.plist yapıp efi'deki clover klosörünün içindeki config.plist ile değiltirdim fakat tekrar başlattığımda ekran kartı kurulmamış aynı her şey. Ben de youtube'daki mavericks videosunu izledim o da msi 4600hd ekran kartı vardı ordaki kodu girdim. Aynı şekilde kaydettim fakat pc boot etmiyor. Apple logosundan tekrar başlatıyor kendini bilgisayar bende cloveran ayarlar kısmından inject intel ve karnel pm patch açtım tekrar boot etmeyi denedim çubuk yarıya kadar geliyor çok yavaş ilerliyor ve açılır mı bilmiyorum. 10dk falan bekledim açılmadı belki 1 saat falan beklesem açılır. Acaba clover'dan ayarlardan hangi ayarları yaparsak açılır -x ve -v ile boot ettim fotodaki gibi bir ekranda kalıyor şimdiden teşekkürler. En son;
**** [IOBluetoothFamily][SearchForTransportEventTimeOutHandler] -- Missing Bluetooth Controller Transport !
**** [IOBluetoothFamily][SearchForTransportEventTimeOutHandler] -- Missing Bluetooth Controller Transport !
Son düzenleyen: Moderatör: