HD4830 için 350W Power Supply yeterli mi?

Daha fazla  
Merhaba elimde 300-350W Frisby'in Power Supply'si bulunuyor. HD 4830 için bu Power Supply yeterli olur mu?

256 Bit modeli ise uygun değil. Zaten bu Frisby modeli de iyi değil.

Öyle olmuyor hocam. PSU 12V kanalından kaç A verebiliyor? Bu da önemli.

Öyle olmuyor hocam. PSU 12v kanalından kaç a verebiliyor? Bu da önemli.

Ne yapmamı önerirsiniz sistem sürekli reset atar mı? Oynadığım oyunlarda çok ağır oyunlar değil bir tek LoL oynuyorum.

Öyle olmuyor hocam. PSU 12v kanalından kaç a verebiliyor? Bu da önemli.

PSU'nun Molex'inden güç alacağım dönüştürücü ile.

Atabilir hocam. Zaten bu PSU'da büyük ihtimalle 6 pin beslemesi de yoktur. Yoksa dönüştürücü falan da gerekir. Bunların da çoğu sağlıklı olmuyor.

Hocam Power Supply hesaplama sitesinden baktığımda 281W çıktı hadi biz diğer bileşenlerle 300 diyelim ekran kartına yük bindiğinde 330 340W'a kadar çıkar LoL gibi oyunların çok güç tüketeceğini sanmıyorum en azından çok ağır oyunlara girdiğimde reset atacağını düşünüyorum.

256 bit modeli ise uygun değil. Zaten bu Frisby modeli de iyi değil.

Yener hocam peki bu karta denk fakat 350W Power'a uygun ekran kartı önerebilir misiniz? Mesela ben söyleyeyim 5750 nasıl sizce, 4830'a göre daha az mı güç çeker?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha az çekeceğini zannetmiyorum. Bunlarda da 6 pin beslemesi gözüküyor. HD 6570 olabilir. Yedek PC'de 300W PSU ile kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…