HD530 vs GTX 260 Amp2

Hangisi Daha Performanslıdır?

• Oy verenlerin toplamı
    8

Emred.34

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, size bir sorum olacak. Elimde Intel i5 6500 Skylake işlemcisi bulunmakta. Bu aralar ekran kartı alacak durumda değilim, o yüzden sizce yeni ekran kartı alana kadar onboard HD530 grafik birimini mi kullansam, yoksa Zotac GTX 260 Amp2 (eski ekran kartım) mi kullansam? Yani sizce hangisi daha güçlüdür yada hangisini kullanmam daha mantıklı ve benim yararıma olur? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 260 ile İ5 6500. Oldukça dengesiz bir sistem olur biri çok eski biri ise çok yeni. DX11 desteği varsa GTX260 kullanmanı öneririm. :)

Olabilir gibi. Performanslarına bak ikisininde. Sonuç olarak hangisininki yüksek çıkarsa onu kullan. Bu arada bu forumda bir tek benim açtığım konulara mı cevap gelmiyor? :D

Bazen bana da oluyor, yalnız değilsiniz (y) Peki bu performansı ölçebileceğim bir program öneriniz var mı acaba?:)

Bende onu düşünerek bu soruyu sormuştum aslında, herhalde dediğiniz gibi HD530 kullanacağım. İnşallah yeni ekran kartını alana kadar performans konusunda bana fazla zorluk çektirmez. :/

Dx10 ise HD530 kullan derim. DX10 yüzünden güncel oyunları oynayamayabilirsin. Aynısı benim başım geldi. 4790K sistem varken ekran kartı olarak HD4650 taktım. Mad Max'i açmadı. Çıkardım işlemci dahili ekran kartıyla denedim açtı.
HD530 ile nasıl bir performans aldınız ? Görüşlerinizi bekliyorum.

Bence o elindeki kartı satmaya bak ve hiç olmaz ise bile ikinci el R7 240 al derim.

Dx10 ise HD530 kullan derim. DX10 yüzünden güncel oyunları oynayamayabilirsin. Aynısı benim başım geldi. 4790K sistem varken ekran kartı olarak HD4650 taktım. Mad Max'i açmadı. Çıkardım işlemci dahili ekran kartıyla denedim açtı.
HD 4650 benim emektarım. :D Gururlandım sonunda HD 4650 kullanan birisine denk geldim. :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı