HD6670 vs GT 630

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar yardımınız icin saolun yorumlarınız bana yol göster di 5 gün içinde ekran kartı alıcam büyük ihtimal r7 240 alıcam hem ucuz hem az watt degeri istiyor eger uyarsa onu alıcam tekrar arkadaşlar yardımınız için saolun

Saçmalık bu dediğiniz.
Öyle birşey olmayacak bence.
Arkadaşım ben kesinlikle olacak mı dedim ? İhtimal var dedim. Olabilir de olmayabilir de. Ne saçmalığından bahsediyorsun sen ? Yazdığım yazıyı iyi oku öyle cevapla. Boş konuşuyosun.

Son düzenleme:
Olamaz öyle birşey.
Saçma.
Pardon da sen dalga mı geçiyosun ? Hala bu konuyu niye uzatıyosun anlamadım ?
Tek söylediğin şu ana kadar saçma kelimesi. Ya yazdığım yazıyı okumuyorsun ya da yaşın tutmuyor anlamamak için elinden geleni yapıyosun. Recep Güngör de bu işten anlamıyor sen mi anlıyorsun ? Neyin olamamazlığından bahsediyorsun anlamadım ? İhtimal demek kesin bir şey mi demek ? Eğer dalga geçicek yer arıyorsan yanlış bulmuşsun. Ve de böyle boş konuşmaya devam edersen cezayı yiyeceksin haberin olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oluyor maalesef. R7 250 2 sistemde de çalışmayınca iade edip yerine ikinci el GTX 550 Tİ almıştım. Geçen senelerde bu şekilde sorun yaşayan çok olmuştu.

Bu arada GT 730 GDDR5 1 GB modeli R7 240'dan daha performanslı testlerde.

Recep Güngör kim
İhtimâl de yok görüntü gelmemesi gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…