HD6850 Sistemi GTX 970 ile Güncelleme

Godmetal

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 5 yıl önce topladığım bilgisayarımı upgrade etmek istiyorum ve sizlerin naçizane fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Eski sistemim:

• Anakart:MSI 870a-g54
  • Ekran Kartı:Sapphire HD6850 1 gb 256 bit
  • Güç Kaynağı:750W
  • İşlemcİ:Amd phenom(tm) II X4 965 Processor 3.40ghz
  • Ram:4gb Kingston'un
Yeni satın almak istediğim bileşenler:

1- Gigabyte G1.Sniper B7 intel B150 sOKET 1151 DDR4 2133mhz DVI HDMI Anakart
2- İntel Core i7 6700K Soket 1151 4.0 ghz 8MB Önbellek 14nm İşlemci
3- ASUS GTX970 Strix GDDR5 4gb 256 bit dx12 ekran kartı
4- Kingston 8gb Hyper Fury Black DDR4 2133 mhz CL14 ram

Yukarıda yazdığım anakartı başka bir anakartla değiştirmeli miyim? Yoksa bu anakart işimi görür mü ? Ayrıca sistem ile ilgili tavsiyeleriniz varsa yazabilirsiniz şunun yerine şunu alabilirsin gibisinden.

Not: Parçaların linklerini koymak yasak olabilir diye paylaşmadım.

Ben gtx 1000 serisine bakmamıştım ve bakınca 1060' ın 970' den daha iyi olduğunu gördüm teşekkür ederim. Başka söylemek istediğiniz bir şey var mı diğer parçalar ile ilgili ?

Yeni satın almak istediğim gıgabayte g.1 Sniper' ı mi kastediyorsunuz ? Yoksa eski anakartı mı mı ?

Kusra bakmayın bir yanlışlık oldu, Gigabyte 1151 soket ise sıkıntı yok.

Overclock yapmayacak iseniz 6700K yerine "K" ibaresiz modeli de tercih edebilirsiniz.

Bende dedim uyumuna bakarak karar verdim acaba yanlışlık mı yaptım fark etmeden diye düşündüm neyse önemi yok . Overclocksuz versiyonunu gördüm evet ama aradaki fiyat farkı 100 tl kadar belki biraz daha az olabilir. Aldıktan hemen sonra yapmayacak olsam bile ilerde yapma ihtimalim bir hayli yüksek. O yüzden overclock yapılabilen versiyonunu tercih ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…