HD6870 kaç W PSU lazım?

lothiredien

Hectopat
İnternetten baktığım sonuçlar hep farklı çıktı bir de buraya sormak istedim özellikler şöyle:
Anakart: Gigabyte M720-US3 DDR2 1200 MHz.
İşlemci: AMD Phenom 9650 Quad Core 2.3 GHz.
RAM: 4 X 1 Kingston DDR2 667 MHz.
Ekran kartı: Sapphire HD6870 1 GB GDDR5.
(Ikinci el PSU aldım Everest 420 ama çok ısınıyor o yüzden bu konuyu açtım değiştirmek için )
4 Tane LED'li fan bağlı kasanın kendisinden ne kadar W PSU lazım yardımcı olursanız sevinirim.

Everest, hadroon vs. gibi psular kalitesiz ve kötüdür. Xigmatek, corsair, fsp, zalman vs. gibi bilindik kaliteli markalar almanızı tavsiye ederim. 500w işinizi görecektir ama bütçeniz var ve ileride yükseltme yaparım diyor iseniz 600w alıp kafanızı rahat tutabilirsiniz.

Bir ihtimal psunuz yetmiyor 12V kaç Watt veriyor? Everset PSU dandik oluyor. 450W-500W yeterli o sisteme.
idarelik aldım 100 tl ye arkadaşlar everest 12 v da 22 amper güç veriyor sanırsam 265 w falan oluyor herhalde
zaten idarelik aldım fakat görüntüde dalgalanmalar oluyor internetten dizi film ya da youtube da video izlerken bile acaba dedim psu dan mı kaynaklı teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…