Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar. Bu yazın başlarında Powercolor HD7850 1GB model ekran kartı aldım. İlk başlarda pek dikkat etmedim ancak sonradan fark ettim ki ekran kartım gerekenden çok daha düşük performans veriyor. YouTube'daki incelemelerde kart Skyrim V'de 1080p ultra ayarlarda sabit 60 FPS verirken (ki muhtemelen VSYNC açık yoksa 70-80 civarı alır diye tahmin ediyorum) benim kartım 1366x768 çözünürlüğünde 20-30 FPS arasında takılıyor. Ekran kartı ısınıyor biliyorum ancak ısının bu kadar etkisi olur mu ? Ayrıca AMD ayarlarından gerekli ayarları yaptım çok da bir şey fark etmedi. (Driverler güncel.) Son olarak bundan önceki kartım R9 270X'ti hiçbir sıkıntı yaşamadım ama bozuldu ve geçici olarak da bu ürünü 2. el aldım.
Tüm sistem bileşenlerinizi yazın. Daha sonra da oyun içi değerleri msi afterburner programıyla ölçüp ekran görüntüsünü bizlere atın. Başka türlü sorununu ve çözümünü anlayamayız.
Tüm sistem bileşenlerinizi yazın. Daha sonra da oyun içi değerleri msi afterburner programıyla ölçüp ekran görüntüsünü bizlere atın. Başka türlü sorununu ve çözümünü anlayamayız.
Sistemimde anakart o kadar iyi değil ama şunu diyebilirim; R9 270X'te hiç sorun çıkarmıyordu. İşlemcim i7 3770, güç kaynağım cm 650W ve 2x4 DDR3 RAM bulunuyor. Afterburner'da ısı rölantide 61-65 derece, oyunda max 85-90 derece.