Çözüldü HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1002&DEV_AA01&SUBSYS_00AA0100&REV_1002 sürücüsü nereden indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MeReKGs67

Megapat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Selamın aleyküm. Driver Identifier'de bir sürücü kontrolü yaptım. "Yüksek Tanımlı Ses Aygıtı"nın sürücüsü eski kalmış hatta bayağı eski 2001 tarihli. En doğru sürücüyü bana bulabilir misiniz?

Çözüm
Senin pc de hurdaymış. Ben kullanmaya devam ediyorum linkteki de 9239 kodlu sürüm.
Hurda ama hiç yarı yolda bırakmadı oyunlar hariç. 11 yıllık yaklaşık hatırladığım kadarıyla 1 kere servise gitti güç kaynağı yanmıştı galiba dumanlar falan çıkmıştı kasanın arkasından ondan uzun bir süre sonra güç kaynağı yine gitti değiştirdik bilgisayarcı da 250W'lık yeni bir tane daha taktı şu anda onu kullanıyorum onun haricinde sisteme böyle sorunlar dışında keyfi olarak sadece iki yükseltme yaptım biri yıllar önce 4 GB olan RAM'i 8 GB'a çıkarmak oldu. Sistemde 4 tane 2GB'lık 666 MHz RAM var. Diğeri ise 2 3 ay önce 240 GB PNY SSD aldım bilgisayar oh be dedi resmen o kadar iyi geldi.

Konumuza dönecek olursak en sonunda doğru olanı bulduk 3 tane farklı seçenek arasından :D

Burada buydu: Screenshot_1.png

Ve senin paylaştığın :)

Yukarıdan aşağıya bu şekilde sözde hepsi aynı sürücü için kurulabilir :D

Screenshot_2.png

Driver Identifier'in önerdiği sürücü ekran kartı sürücüsü mü ben mi yanlış görüyorum 😬😬😬

@liveforspeed Hocam şimdi son durum şöyle oldu.

Screenshot_1 (1).png
İlk başta default olarak böyleydi aygıt yöneticisinde bu sürücüler (FxSound benim yüklediğim bi program)

Bunu yükleyince en üstteki High Definition Audio Aygıtı, Realtek High Definition Audio'ya döndü.

Konumda sormuş olduğum en alttaki ses aygıtı ise gene 2001 sürümünde kaldı onda bir değişiklik olmadı. Ona da bunu yükledim o da Yüksek Tanımlı Ses Aygıtı'ndan AMD High Definition Audio Device'a döndü. Son durum bu şekilde oldu :D

Screenshot_1.png
Selamünaleyküm. Driver Identifier'de bir sürücü kontrolü yaptım. "yüksek tanımlı ses aygıtı"nın sürücüsü eski kalmış hatta bayağı eski 2001 tarihli. En doğru sürücüyü bana bulabilir misiniz?

Burdan dene istersen. Daha yeni bir sürüm vardı galiba bulamadım çok önemli değil.

Anakartiniz nedir?
Screenshot_4.png

Sadece PEGATRON :)

Eski gibi bu
Burdan dene istersen. Daha yeni bir sürüm vardı galiba bulamadım çok önemli değil.
Tamam bakıyorum

Her yerde farklı bir sürüm var kafam karıştı hangisini indirmem gerek yardımcı olur musunuz?

Bir üstteki var bi alttaki. İkinci donanım kimliğini paylaşmayı unutmuşum.

Kod:
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1002&DEV_AA01&SUBSYS_00AA0100&REV_1002
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1002&DEV_AA01&SUBSYS_00AA0100

En üstteki birinciyle uyuşuyor onun altındaki 2. donanım kimliğiyle uyuşuyor aslında ilk donanım kimliğinin de sonuna kadar uyuşuyor alttaki ama sonunda REV_1002 değil de REV_1003 olarak devam ediyor sadece.

Bu da her iki donanım kimliği ile oluşuyor fakat bir sürücü var indirmek için ve bana eski gibi geldi bunlar

Son düzenleme:
Müdür attığımı dene. 2022 sürüm mis gibi işte.

Müdür attığımı dene. 2022 sürüm mis gibi işte.
Müdür tam olarak neye bunun doğru sürücü olduğuna kanaat getirdim tarihi güncel olunca doğru sürücü olmuyor diye biliyorum.

Bu arada bir şey farkettim

Bu Driver Identifier programı ile scan yaptığım zaman aygıtı güncellemem için yönlendirdiği sayfa

Bu da normal aynı aygıtın donanım kimlikleriyle googleda arama yaptığımda karşıma çıkan sayfa.

Garip olan şu ki ikisinde de 2 donanım kimliği tamamen aynı çıkmasına rağmen gösterdiği sürücüler farklı ve bazı farklılıklar da var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı