HDD çıkarıp takınca PC ekran kartını görmüyor

Merhabalar bugün ben merak ettiğim bir şeyi denemek istedim. Bu da benim eski 10 yıllık laptopuma yeni laptopun HDD'sini takmaktı ve de yaptım. İlk bilgisayarın arkasını söktüm falan filan diğer laptopta sorunsuz çalıştı. Sonra HDD'yi yeni laptopa geri taktım ve başlattım açtığımda görüntü 800x600'dü. Sonra ben masaüstünden sağ tıklayıp grafik özelliklerini açacaktım ama bir baktım ki hem grafik özellikleri hem de Nvidia denetim masası yazmıyordu. Ben de gidip başlat menüsünden arattım ve açtım fakat açtığımda "Sisteminizde NVIDIA grafik kartı algılanamadı" yazdı ve kapata bastım sonra aygıt yöneticisine girip "Görüntü Bağdaştırıcıları"na baktığımda orada Intel HD Graphics 3000'in resminde uyarı işareti gördüm ve çift tıkladım. "Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)" yazıyordu ben de ne yapacağımı bilemedim ve buraya geldim lütfen yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı