HDD değiştirme

Makaleler
13
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3
Elimde boşta olan iyi durumda bir WD Blue 500GB HDD bulunmakta ve şu anda sistemimde kullandığım durumu biraz daha kötü olan Seagate Barracuda 500GB bir hdd var, içerisinde olan tüm verileri aktarmak istiyorum ancak içinde oyunlar yüklü olduğundan tek tek dosya doğrulama vs yapmak istemiyorum.

Bunu nasıl yapabilirim? Disk klonlama işlemi yaparsam eğer bir sorun çıkar mı? Yaptığım zaman sanki aynı diski kullanıyormuş gibi hiçbir doğrulama yapmadan devam edebilir miyim?

Klonlardan devam edebilirsin. Klonlamanın olayı bu zaten.

Herhangi bir şekilde oyunları doğrulamam gerekmeyecek değil mi?

Tekrardan test yaptığımda badsector olduğunu fark ettim ve vazgeçtim yine de cevaplar için teşekkürler.

Son düzenleme:
Herhangi bir şekilde oyunları doğrulamam gerekmeyecek değil mi?

Tekrardan test yaptığımda badsector olduğunu fark ettim ve vazgeçtim yine de cevaplar için teşekkürler.
Badsector varsa o iş arza doğurur. Konuya başka göz atan olursa diye tekrar kesin cevap olsun. Sağlam bir diski sağlam başka bir diske klonlarsanız doğru bir biçimde. Hiç bir fark göremeyeceksiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı