MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2019 #11 noName12 dedi: aynısını yaptı başka pc dede denedim Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle arızalıdır.
noName12 dedi: aynısını yaptı başka pc dede denedim Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle arızalıdır.
N noName12 Kilopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 360 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Kasım 2019 #12 olmadı hdd nin içini açaçağım bu arada pc den anlıyorum MayCrasH dedi: Büyük ihtimalle arızalıdır. Genişletmek için tıkla... hayır değil içinde win 7 var açılıyor ama windows başlatılıyorda mavi ekrana düşüyor
olmadı hdd nin içini açaçağım bu arada pc den anlıyorum MayCrasH dedi: Büyük ihtimalle arızalıdır. Genişletmek için tıkla... hayır değil içinde win 7 var açılıyor ama windows başlatılıyorda mavi ekrana düşüyor
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2019 #13 noName12 dedi: olmadı hdd nin içini açaçağım bu arada pc den anlıyorum hayır değil içinde win 7 var açılıyor ama windows başlatılıyorda mavi ekrana düşüyor Genişletmek için tıkla... Kurmak istediğiniz sürüm Windows 7 herhalde o zaman şunu bir deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
noName12 dedi: olmadı hdd nin içini açaçağım bu arada pc den anlıyorum hayır değil içinde win 7 var açılıyor ama windows başlatılıyorda mavi ekrana düşüyor Genişletmek için tıkla... Kurmak istediğiniz sürüm Windows 7 herhalde o zaman şunu bir deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
N noName12 Kilopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 360 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Kasım 2019 #14 MayCrasH dedi: Kurmak istediğiniz sürüm Windows 7 herhalde o zaman şunu bir deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... deniym saol
MayCrasH dedi: Kurmak istediğiniz sürüm Windows 7 herhalde o zaman şunu bir deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... deniym saol