M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 22 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar, eski HDD'min motorunu dış bir güçle çalıştırmak istiyorum. Elimde bir Power var ama onda da bu HDD'ye giren soket yok. Bunu nasıl çalıştırabilirim?
Arkadaşlar, eski HDD'min motorunu dış bir güçle çalıştırmak istiyorum. Elimde bir Power var ama onda da bu HDD'ye giren soket yok. Bunu nasıl çalıştırabilirim?
Çözüm M M Moolong 22 Mayıs 2022 Lord Raiden dedi: Ben SATA uclarindan guc vererek calistiriyorum ama sadece motorun pinlerini kullanacaksaniz sürücü lazim. Evde de yapilabilir. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde çalıştırdım. Lord Raiden dedi: Ben SATA uclarindan guc vererek calistiriyorum ama sadece motorun pinlerini kullanacaksaniz sürücü lazim. Evde de yapilabilir. Genişletmek için tıkla... SATA'ya nasıl güç veriyorsunuz? Elimde SATA girişi var.
Lord Raiden dedi: Ben SATA uclarindan guc vererek calistiriyorum ama sadece motorun pinlerini kullanacaksaniz sürücü lazim. Evde de yapilabilir. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde çalıştırdım. Lord Raiden dedi: Ben SATA uclarindan guc vererek calistiriyorum ama sadece motorun pinlerini kullanacaksaniz sürücü lazim. Evde de yapilabilir. Genişletmek için tıkla... SATA'ya nasıl güç veriyorsunuz? Elimde SATA girişi var.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.239 Makaleler 14 Çözümler 113 25 Mayıs 2022 #11 Moolong dedi: SATA'ya nasıl güç veriyorsunuz? Elimde SATA girişi var. Genişletmek için tıkla... Düz 5V bağlıyorum. Artı 0 Eksi
Moolong dedi: SATA'ya nasıl güç veriyorsunuz? Elimde SATA girişi var. Genişletmek için tıkla... Düz 5V bağlıyorum.