ismejxenk
Decapat
Daha fazla
Görseldeki kasaya HDD nasıl takılır acaba? Ek olarak ek olarak PCI-e kablosunun yanındaki kablo ne kablosu?
Görseldeki kasaya HDD nasıl takılır acaba? Ek olarak ek olarak PCI-e kablosunun yanındaki kablo ne kablosu?
Kasanız Aquarius mu? Eğer öyleyse işaretlediğim yerin altına takılıyor.Görseldeki kasaya HDD nasıl takılır acaba? Ek olarak ek olarak PCI-e kablosunun yanındaki kablo ne kablosu?
Herşeyi gamegaraj psu falan.Sistem güzel görünüyor sistemi GameGaraj'dan adlın değil mi? Öndeki fanların üstünde yazıyor da.
Arka kapak dediğiniz kısım tam olarak neresi?Eki Görüntüle 1728650
Kasa kutusunun içinden HDD için bracketlerin çıkması gerekiyor. Ona HDD'yi yerleştirip, kasanın arka kapağını açtıktan sonra görseldeki yere denk gelecek şekilde yerleştirilmesi gerekiyor. Kasanın modelini bilmiyorum ama benim eski kasamda öyleydi.
Kasanın ön tarafını açmışsın şu an, bunu tam diğer tarafı metal olan kısım.Herşeyi gamegaraj psu falan.
Arka kapak dediğiniz kısım tam olarak neresi?
Hocam kasam Gamegaraj olarak geçiyor.Galiba olayı çözdüm kasanın arkasında açılması icin bir alan yok psu'dan sarkan güç kablosu farkettim ve ilk başta isaretlediğiniz kırmızı kısımda hdd yazıyor oraya takılacak demekki.Ancak bu kablolar buraya sığmaz gibime geliyor.Kasanın ön tarafını açmışsın şu an, bunu tam diğer tarafı metal olan kısım.
Bu kasadaki beyaz kısım mesela.
Eki Görüntüle 1728676
Sonra bu şekilde bir görüntüyle karşılaşacaksın aşağı kısma takıyorsun hdd'leri. Kasanın tam modelini yazarsan daha rahat olur anlatmamız.
Eki Görüntüle 1728677
Hocam kasam GameGaraj olarak geçiyor. Galiba olayı çözdüm kasanın arkasında açılması icin bir alan yok PSU'dan sarkan bir SATA kablosu fark ettim ve ilk başta isaretlediğiniz kırmızı kısımda HDD yaziyor oraya takılacak demek ki. Ancak bu kablolar buraya sığmaz gibime geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.