Kardeşim kasanın güç kaynağı şalterinden birkaç kere kapatıp açmış. HDD disk RAW oldu boş gözüküyor. Bunun çözümü yok mu? İçinde çok resim vardı 🖼
Recuva kullandım 2 3 tane daha bilindik crackli full program kullandım tarattim detaylı ama 1 tane bile dosya çıkmadı bi yerden okuduguma göre programları ntfs formatını tarıyor ama disk RAW olduğu için hicbirsey çıkmıyormus sanırımÖncelikle diski o halde bırakın. Hiçbir değişiklik yapmayın. Ve rehberi uygulayın.
![]()
En İyi Ücretsiz Dosya Kurtarma Yazılımları
Yanlışlıkla sildiğiniz veya bir hata sonucunda kaybettiğiniz önemli dosyaları kurtarmak için en iyi ücretsiz yazılımları burada bulabilirsiniz. Önemli birwww.technopat.net
Recuva en azından fotoğrafları(jpeg) kurtarır. Denediniz mi?
Kurtarma başarılı olursa bu programla NTFS biçiminde formatlayın.
![]()
Paragon Partition Manager Community Edition | Paragon Software
Quickly organize and optimize partitions on your internal and external disks and media for free.www.paragon-software.com
O yapacağım en son çare ilk öncelikli başka çözüm yolları bulmakHocam o zaman paylaştığım programla biçimlendirin. Üzerine bir şey yazmadan veri kurtarmayı deneyin.
Denerim teşekkürlerFormatlanmış diskten de veri kurtarılır. Tek şart; formattan sonra diske bir şey yazmamaktır.
Rehber: DMDE ile formatlanmış diskten veri kurtarma
Merhaba Technopat kullanıcıları. Sizlere formatlanmış bir diskten DMDE Free Edition programı ile veri kurtarmayı göstereceğim. Öncelikle bilmeniz gereken şey formatladıktan sonra diske hiçbir dosya kaydetmemeniz gerektiğidir. Aksi takdirde dosyalarınızı kurtarma ihtimaliniz azalır. Ben kurtarma...www.technopat.net
Eki Görüntüle 1722474
Dilerseniz bir de buna göz atın:
![]()
RAW Drive Recovery: How to Recover Data from a RAW Partition
If you’ve never recovered files from a RAW hard drive before, then this article is guaranteed to help you recover your files in no time.www.cleverfiles.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.