HDD ses çıkarıyor

ahmet256

Centipat
Daha fazla  
Birkaç ay önce bilgisayarımın Power'ı bozulmuştu tamir ettirdikten kısa bir süre sonra bilgisayar HDD'i görmüyordu ve yüksek ses çıkarıp mavi ekran veriyordu, bende yeni HDD aldım 1 ay geçmeden aynı sorunu bu HDD de yaşamaya başladım. HDD hemen hemen her gün yüksek ses çıkarıp mavi ekran veriyor. Yaptığım testlerde bad sector falan da rastlamadı. Şimdi SSD almayı düşünüyorum ama bilgisayarın başka bir bölümü bozuk olabileceğinden almaya çekiniyorum sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar açılışta direkt BIOS'a atıyor HDD görünüyor ama bu sefer de boot Manager yok. Bilgisayarı açamıyorum maalesef

Usb ye ilgili dosyaları atıp boot edemiyorsunuz yani değil mi? Farklı bilgisayardan dosyaları temin edip testi yapma imkanınız yok mu?

Windows yüklü USB belleğiniz varsa ve HDD kafa sorunu yoksa bu rehberi deneyin.

Tabi bunun için sisteminizin UEFI olması gerekiyor.

Sistemim UEFI, hard diskten sesler geldiği için ve BIOS'ta boot Manager gözükmediği için şu anda bilgisayarı açamıyorum. HDD yerine SSD almayı düşünüyorum belki sorun çözülebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…