- Makaleler
- 49
Böyle bir olay var mı? Evet, konusunu açıyor gibi ama o zaman Drive mı daha garantiye mi oynamak oluyor? İyi Sosyaller.
Böyle bir olay var mı? Evet, konusunu açıyor gibi ama o zaman Drive mı daha garantiye mi oynamak oluyor? İyi sosyaller.
Böyle bir olay var mı? Evet, konusunu açıyor gibi ama o zaman Drive mı daha garantiye mi oynamak oluyor? İyi sosyaller.
Mesela Google One satın alacak oldum diyelim. 2 TB yıllık plan, 2 bin TL. Ama bir tane daha olması absürt olmaz mı?Son olarak da şunu söyleyeyim verinizi asla sadece Drive'a ya da sadece bir diske atmayın eğer önemli verilerse.
Mesela Google One satın alacak oldum diyelim. 2 TB yıllık plan, 2 bin TL. Ama bir tane daha olması absürt olmaz mı?
Çok bilinmeyen bir bulut servis sağlayıcı ama bakacağım.Android bir cihazdan pcloud alın 2TB 600 TL falan. Geçen hafta aldım ben de memnunum. Android cihazlarda fiyat çok ucuz bu yüzden söyledim iOS ve webde pahalı.
Hocam nasıl çok bilinmeyen? Dünyada en çok kullanılardan ve ömür boyu planları sayesinde en çok satılanlardan.Çok bilinmeyen bir bulut servis sağlayıcı ama bakacağım.
Hocam nasıl çok bilinmeyen? Dünyada en çok kullanılardan ve ömür boyu planları sayesinde en çok satılanlardan.
Hocam bi' Google One var, bir de pcloud var. Satışı az diye düşündüm.
Esnaf, kendi malına yavan demez.Yok güvenebilirsin hatta Google'dan daha güvenilirdir veri mahremiyeti açısından. Uygulamaları da daha basit arayüzlü benim hoşuma gitti açıkçası kullandığım bir haftada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.