K K1dot Femtopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #1 Selam arkadaşlar, bende HDD vardı, PC'yi kapadım tekrar açınca BIOS'a attı. Ben BIOS'tan çıktım PC tekrar attı. HDD'de ne sorun olabilir mi? Tekrar Windows yüklesem düzelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2024
Selam arkadaşlar, bende HDD vardı, PC'yi kapadım tekrar açınca BIOS'a attı. Ben BIOS'tan çıktım PC tekrar attı. HDD'de ne sorun olabilir mi? Tekrar Windows yüklesem düzelir mi?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.106 Makaleler 1 Çözümler 580 8 Haziran 2024 #2 Boot edilecek cihaz gözükmediğinden BIOS'a atıyor. HDD sorunlu duruyor. Artı 0 Eksi Çözüm
tearsbeforecrying Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 674 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Haziran 2024 #3 K1dot dedi: PC'yi kapadım tekrar açınca BIOS'a attı. Ben BIOS'tan çıktım PC tekrar attı. HDD'de ne sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... BİOS'a atmak ne oluyor? HDD'de sorun olsa, o zaman aslında ekranda 'S.M.A.R.T. error' çıkması lazım. Artı 0 Eksi
K1dot dedi: PC'yi kapadım tekrar açınca BIOS'a attı. Ben BIOS'tan çıktım PC tekrar attı. HDD'de ne sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... BİOS'a atmak ne oluyor? HDD'de sorun olsa, o zaman aslında ekranda 'S.M.A.R.T. error' çıkması lazım.
KS KS K K1dot Femtopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #4 tearsbeforecrying dedi: BIOS'a atmak ne oluyor? HDD'de sorun olsa, o zaman aslında ekranda ' S.M.A.R.T. Error' çıkması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece BIOS'a atıyor acaba Windows yüklersem düzelir mi HDD'den kendi kendine silinebiliyor mu Windows. Artı 0 Eksi
tearsbeforecrying dedi: BIOS'a atmak ne oluyor? HDD'de sorun olsa, o zaman aslında ekranda ' S.M.A.R.T. Error' çıkması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece BIOS'a atıyor acaba Windows yüklersem düzelir mi HDD'den kendi kendine silinebiliyor mu Windows.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.106 Makaleler 1 Çözümler 580 9 Haziran 2024 #5 K1dot dedi: Hocam sadece BIOS'a atıyor acaba Windows yüklersem düzelir mi HDD'den kendi kendine silinebiliyor mu Windows. Genişletmek için tıkla... Hayır, düzelmez. HDD sorunu yazılımsal değil donanımsal. Artı 0 Eksi
K1dot dedi: Hocam sadece BIOS'a atıyor acaba Windows yüklersem düzelir mi HDD'den kendi kendine silinebiliyor mu Windows. Genişletmek için tıkla... Hayır, düzelmez. HDD sorunu yazılımsal değil donanımsal.
KS KS K K1dot Femtopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #6 tearsbeforecrying dedi: BIOS'a atmak ne oluyor? HDD'de sorun olsa, o zaman aslında ekranda ' S.M.A.R.T. Error' çıkması lazı. Genişletmek için tıkla... GFYT dedi: Hayır, düzelmez. HDD sorunu yazılımsal değil donanımsal. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için sağ olun hocam. Artı 0 Eksi
tearsbeforecrying dedi: BIOS'a atmak ne oluyor? HDD'de sorun olsa, o zaman aslında ekranda ' S.M.A.R.T. Error' çıkması lazı. Genişletmek için tıkla... GFYT dedi: Hayır, düzelmez. HDD sorunu yazılımsal değil donanımsal. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için sağ olun hocam.