HDD sürtünme sesi

CravingTR

Hectopat
HDD'den sürtme sesi geliyordu, özellikle geceleri çok geliyordu. Bir de bu olay kasa dışı değiştikten sonra oldu. Aaerocool Quartz Red kullanıyorum. Bu sürtünme sesinden dolayı test yapıp size sunmak istedim. HDD'de sıkıntı var mıdır sizce? Yorumlarınız bekliyorum. Sürtünme sesinden korkuyorum da biraz.

hdd1.jpg
hdd2.jpg
hdd3.jpg

Dosya Ekleri

• hdd1.jpg
    hdd1.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 84
  • hdd2.jpg
    hdd2.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 84
  • hdd3.jpg
    hdd3.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorun gözükmüyor. HDD'nin sağlam bir şekilde oturduğundan emin olun.
Ayrıca HDD ve kasa arasına yumuşak ve iletken olmayan maddeler koyabilirsiniz, titremeyi azaltacaktır.
Sorun gözükmüyor. HDD'nin sağlam bir şekilde oturduğundan emin olun.
Ayrıca HDD ve kasa arasına yumuşak ve iletken olmayan maddeler koyabilirsiniz, titremeyi azaltacaktır.

Çözüm
Ben de bugün Wd 2 tb harddisk aldım ve sürekli uğultu gibi bir ses geliyor ne yapmam lazım acaba? 1 tb wd harddisk ile birlikte kullanıyorum.

Ben de bugün Wd 2 tb harddisk aldım ve sürekli uğultu gibi bir ses geliyor ne yapmam lazım acaba? 1 tb wd harddisk ile birlikte kullanıyorum.
Wd black 2 TB bende de var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer ses böyleyse sorun etcek bir şey yok 1 yılı aşkın süredir böyle kullanıyorum. Hiç bir sorun da yok şuan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı