Arkadaşlar, bu yaza kadar SSD almayı planlıyorum 240gb. Apacer Panther AS340 model. Bilgisayarımda iki tane sata kablosu var birisi hard diske diğeri ise DVD Rom'a bağlı. DVD sökmek istemiyorum hard diski satacağım. Fakat şöyle bir durum var hard diskten silinen şeyler programlarla yeniden yüklenebiliyor. Sadece biçimlendirmekle Hard disk sıfırlanır mı?
Arkadaşlar, bu yaza kadar SSD almayı planlıyorum 240GB. Apacer Panther AS340 model. Bilgisayarımda iki tane SATA kablosu var birisi hard diske diğeri ise DVD ROM'a bağlı. DVD sökmek istemiyorum hard diski satacağım. Fakat şöyle bir durum var hard diskten silinen şeyler programlarla yeniden yüklenebiliyor. Sadece biçimlendirmekle hard disk sıfırlanır mı?
Low Level Format atman gerekiyor tamamen silmek için. Lakin HDD'nin boyutuna göre baya bir uzun sürüyor. Bendeki 320 GB HDD'yi sıfırlamak 2-3 saat mi ne sürmüştü.
Arkadaşlar, bu yaza kadar SSD almayı planlıyorum 240gb. Apacer Panther AS340 model. Bilgisayarımda iki tane sata kablosu var birisi hard diske diğeri ise DVD Rom'a bağlı. DVD sökmek istemiyorum hard diski satacağım. Fakat şöyle bir durum var hard diskten silinen şeyler programlarla yeniden yüklenebiliyor. Sadece biçimlendirmekle Hard disk sıfırlanır mı?