HDD ve SSD nasıl takılır?

maykılll

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Bugün Sinerji'den sipariş ettiğim PC geldi. Elimde HDD ve SSD olduğu için onları almadım. Şimdi onları bilgisayara takmaya çalıştım da beceremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 adet Sata kablosu var. Bir ucunu anakartta ki slota diğer ucu HDD/SSD'ye takıyorsunuz. 1 adet de Sata güç kablosu var o da zaten PSU'dan geliyor. Onu da doğrudan bağlıyorsunuz. Bu kadar. Toplam 2 kablo bağlantısı var. Kabloların fotoğrafını atın gösteririz.

1 adet Sata kablosu var. Bir ucunu anakartta ki slota diğer ucu HDD/SSD'ye takıyorsunuz. 1 adet de Sata güç kablosu var o da zaten PSU'dan geliyor. Onu da doğrudan bağlıyorsunuz. Bu kadar. Toplam 2 kablo bağlantısı var. Kabloların fotoğrafını atın gösteririz.
PSU'dan gelen kabloyu bulamadım.

Dosya Ekleri

• IMG_20200724_141804.jpg
    IMG_20200724_141804.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20200724_141731.jpg
    IMG_20200724_141731.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 58
PSU'dan gelen kabloyu bulamadım.

Google'a Sata güç kablosu yazın, görsellere girin. Bir tarafı beyaz, bir tarafı siyah olan kablolar göreceksiniz. Ucu siyah olan kabloyu, SSD'ye bağladığınız SATA kablosunun yanında ki ince kısıma takacaksınız. Yanlış takma şansınız olmaz çünkü ucu L şeklinde olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı