O oWzHuann Megapat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2015 #1 Şimdi bilgisayarımı topluyorum da son olarak HDD ve SDD kaldı. SSD'yi birincil disk yapıcam Windows'u falan buna yüklücem SATA portlarından hangisini nereye takıcam önceliği var mıdır ? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2015
Şimdi bilgisayarımı topluyorum da son olarak HDD ve SDD kaldı. SSD'yi birincil disk yapıcam Windows'u falan buna yüklücem SATA portlarından hangisini nereye takıcam önceliği var mıdır ?
pcismet42 Kilopat Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2015 #2 SSD'yi birincil SATA portuna tak ve Windows'u SSD'ye kur.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 22 Mart 2015 #3 SATA portlarının bir önemi yok. Güncel bir sisteme sahipseniz otomatik olarak BIOS işletim sistemi yüklü diski birincil disk yapar.
SATA portlarının bir önemi yok. Güncel bir sisteme sahipseniz otomatik olarak BIOS işletim sistemi yüklü diski birincil disk yapar.
a.halil Hectopat Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2015 #4 Ana kartının kullanım kılavuzunu oku. Mutlaka yazar. Hangisinden başlamanız gerektiğini ve hızları belirtilmiştir.
Ana kartının kullanım kılavuzunu oku. Mutlaka yazar. Hangisinden başlamanız gerektiğini ve hızları belirtilmiştir.