Herkes demiş ama bende demek isterim. Cevap evet takabilirsiniz.
Eğer dizüstü kullanıyorsanız yer bulmanız zorlar. Ben CD bölümünü çıkartıp oraya HDD taktım şahsen.
Bu arada sistemi SSD olan bölüme kurmanız oldukça önemli bir etken.
Ağır uygulamalar ve oyunlarda SSD bölümüne kurulursa iyi olur.
Evde kalmayı unutmayalım.![]()
Ben de size katılmıyorum, günlük olarak kullandığınız dosya, program ve diğer şeyleri SSD ye kurmak zaman olarak çok işinize yarıyor. Eğer sadece işletim sistemini koyacaksak ne işimize yarıyor SSD almak ? Ben tüm kullandığım şeyleri SSD içinde tutuyorum.Size katılmıyorum herkesçe daha iyi olan SSD'ye sadece işletim sistemini kurmak ve HDD'ye diger uygulamaları kurmak daha sağlıklı olacaktır.
Ağır uygulamaları SSD ye kurmak daha mantıklı .Size katılmıyorum herkesçe daha iyi olan SSD'ye sadece işletim sistemini kurmak ve HDD'ye diger uygulamaları kurmak daha sağlıklı olacaktır.
Ben de size katılmıyorum, günlük olarak kullandığınız dosya, program ve diğer şeyleri SSD'ye kurmak zaman olarak çok işinize yarıyor. Eğer sadece işletim sistemini koyacaksak ne işimize yarıyor SSD almak? Ben tüm kullandığım şeyleri SSD içinde tutuyorum.
HDD çoğu oyunda yetersiz ve donmalara sebebiyet verebiliyor.Size katılmıyorum herkesçe daha iyi olan SSD'ye sadece işletim sistemini kurmak ve HDD'ye diger uygulamaları kurmak daha sağlıklı olacaktır.
HDD çoğu oyunda yetersiz ve donmalara sebebiyet verebiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.