HDD yerine SSD takınca 'Verifying DMI Pool Data' ekranı geliyor

Kare Tilki

Hectopat
Daha fazla  
HDD yerine SSD takınca böyle bir ekran geldi ve sonra PC kendini kapatıyor, ne yapmalıyım?
SSD HDD yerine geçti HDD DVD yerine taktım.
Windows 7.

Dosya Ekleri

• IMG20230305213213.jpg
    301 KB · Görüntüleme: 187
Hocam Windows 10 da SSD nasıl fark atıyor diğerlerine göre.

Anlamadım hocam? Windows 10 ve 8.1'in SSD ile farkını mı soruyorsunuz? Windows 8.1 HDD'de bile rahat rahat çalışan bir sistemken Windows 10 SSD ile daha verimli çalışıyor hocam. Ek olarak daha yeni bir işletim sistemi

Evet hocam sormak istediğim buydu.

Evet hocam sormak istediğim buydu.

Flaşa yükleme başladım hocam sizide çok yordum bu saatte daha fazla uğraşmayın bence flaşa yüklendikten sonra yapmam gerekenler uzun mu? Yarında devam edebilirim.

Son düzenleme:
Hocam dediğim gibi Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum şuradan ne yapmak istediğinize bakabilirsiniz
Tamam hocam sağolun.

Hocam dediğim gibi Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum şuradan ne yapmak istediğinize bakabilirsiniz

Dün çok geç saate kaldığından uğraşmadım ama flaşı takmak istedim bu sefer BIOS ekranı çıktı bir sürü seçenek vardı izlediğim videodaki BIOS ekranı çok farklı RAM frekansı ayarlama bunda da oluyor mu ve galiba Windows 10 anahtarı almam gerekiyor.

Hocam başarısız oldum sandım tam size yazayım derken yükleme başladı bana seçenek verdi burada hangisi en iyi olur?

Dosya Ekleri

• IMG20230307173510.jpg
    92,1 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Home kurarsanız daha iyi olur bence.

Tamam hocam onu kurdum orada SSD'yi seçtim HDD'yi de biçimlendirdim.

Doğru yapmışsınız, diğer adımlar da tamamsa kurulum bittiğinde Windows SSD'de, depo olarak kullanacağınız kısım da HDD'de olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…