Ulugbey32 Decapat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 118 24 Ocak 2021 #1 Yük SSD'de olmasına rağmen %0 olan HDD oyunlara girerken vs. sesli çalışıyor. Ve oyunlar SSD'ye kurulu. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2021
Yük SSD'de olmasına rağmen %0 olan HDD oyunlara girerken vs. sesli çalışıyor. Ve oyunlar SSD'ye kurulu.
KaanDede Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 585 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Sistem Özellikleri 1. Bilgisayarım: 32GB Ram, 512 GB NVME2 SSD, RTX 3060 , AMD 5 5500 , Windows 11 Pro. Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #2 Ulugbey32 dedi: Yük SSD'de olmasına rağmen %0 olan HDD oyunlara girerken vs. sesli çalışıyor. Ve oyunlar SSD'ye kurulu. Genişletmek için tıkla... HDD ömrünü bitiriyor sanırım.
Ulugbey32 dedi: Yük SSD'de olmasına rağmen %0 olan HDD oyunlara girerken vs. sesli çalışıyor. Ve oyunlar SSD'ye kurulu. Genişletmek için tıkla... HDD ömrünü bitiriyor sanırım.
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #3 Ne tür bir ses? HDD'e test yapma imkanınız var mı?
Ulugbey32 Decapat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 118 24 Ocak 2021 #4 Pozitifdeger dedi: Ne tür bir ses? HDD'e test yapma imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Uğultulu. KaanDede dedi: HDD ömrünü bitiriyor sanırım. Genişletmek için tıkla... 2. el almıştım. İçi bomboş. Pozitifdeger dedi: Ne tür bir ses? HDD'e test yapma imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... HDD'yi söksem daha sonra ihtiyaç olduğu zaman taksam bir şey yapmama gerek var mı ?
Pozitifdeger dedi: Ne tür bir ses? HDD'e test yapma imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Uğultulu. KaanDede dedi: HDD ömrünü bitiriyor sanırım. Genişletmek için tıkla... 2. el almıştım. İçi bomboş. Pozitifdeger dedi: Ne tür bir ses? HDD'e test yapma imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... HDD'yi söksem daha sonra ihtiyaç olduğu zaman taksam bir şey yapmama gerek var mı ?
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #5 Ulugbey32 dedi: Uğultulu. 2. el almıştım. İçi bomboş. HDD'yi söksem daha sonra ihtiyaç olduğu zaman taksam bir şey yapmama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde ses sorunundan kurtulabilirsiniz fakat HDD sorunlu ile daha sonra yükleyeceğiniz verileri kaybetme ihtimaliniz var.
Ulugbey32 dedi: Uğultulu. 2. el almıştım. İçi bomboş. HDD'yi söksem daha sonra ihtiyaç olduğu zaman taksam bir şey yapmama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde ses sorunundan kurtulabilirsiniz fakat HDD sorunlu ile daha sonra yükleyeceğiniz verileri kaybetme ihtimaliniz var.
Ulugbey32 Decapat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 118 25 Ocak 2021 #6 Pozitifdeger dedi: Bu şekilde ses sorunundan kurtulabilirsiniz fakat HDD sorunlu ile daha sonra yükleyeceğiniz verileri kaybetme ihtimaliniz var. Genişletmek için tıkla... HDD'yi sökmüştüm boot hatası verdi.
Pozitifdeger dedi: Bu şekilde ses sorunundan kurtulabilirsiniz fakat HDD sorunlu ile daha sonra yükleyeceğiniz verileri kaybetme ihtimaliniz var. Genişletmek için tıkla... HDD'yi sökmüştüm boot hatası verdi.
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #7 Ulugbey32 dedi: HDD'yi sökmüştüm Boot hatası verdi. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi SSD üzerinde kurulu değil mi?
Ulugbey32 dedi: HDD'yi sökmüştüm Boot hatası verdi. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi SSD üzerinde kurulu değil mi?
3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 25 Ocak 2021 #8 HDD'nin sağlık durumunu atın.
Ulugbey32 Decapat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 118 25 Ocak 2021 #9 Pozitifdeger dedi: İşletim sistemi SSD üzerinde kurulu değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet ama siyah ekran hatası verdi ve boot ayarlarından tekrar HDD'yi seçtim düzeldi.
Pozitifdeger dedi: İşletim sistemi SSD üzerinde kurulu değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet ama siyah ekran hatası verdi ve boot ayarlarından tekrar HDD'yi seçtim düzeldi.