HDD'deki oyunlarda takılma-yüklenme sorunu

Oyunları ssd ye kuramam çünkü 120 gb maalesef o yüzden mecbur yeni bir hdd alacağım.
1 TB HDD yerine o fiyata 240 GB SSD bulabilirsiniz. Tabi daha fazla oyunum var diyorsanız da harita kullanmayan, yükleme sorunları olmayan oyunlarınızı da mekanik diske kurabilirsiniz.

Şimdi pazartesi günü vatan bilgisayara gittim bu sorundan bahsettim.Yazılımsal bir sorun olabilir dediler bende eve gelip chipset sürücüsünü yükledim.1 saat kadar oynadım ve bir sorun ile karşılaşmadım.Bugün işten eve dönünce bir daha deneyeceğim.Umarım düzelmiştir.

Şimdi pazartesi günü vatan bilgisayara gittim bu sorundan bahsettim.Yazılımsal bir sorun olabilir dediler bende eve gelip chipset sürücüsünü yükledim.1 saat kadar oynadım ve bir sorun ile karşılaşmadım.Bugün işten eve dönünce bir daha deneyeceğim.Umarım düzelmiştir.
Chipset sürücüsü nedir
Oyunları yine mekanik diske kurduğunuz için şikayetleriniz aynen devam edecek. Bu problemlerden kurtulmak için oyunları SSD'ye kurmalısınız.
Belkide mekanik disk hem windowsu hemde oyunları aynanda yükleyebilcek kapasitede değildir windowsu ssd ye kurup hdd de sadece oyun olması hdd verimini arttırcaktır benim düşüncem bu yönde

assasins creed 2 diske veri yazmama sorunu ne cevap verebilirmisiniz isdone.dll unarc.dll sorunu verior

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı