HDD'den SDD'ye geçince hız farkını anlayabilecek miyim?

Windows 7 ve altı işletim sistemleri SSD'den faydalanmazlar haberiniz olsun.
Faydalanıyorlar aslında. W7'de sorun yok diye biliyorum ama altı ek sürücü istiyor. Ne kadar gerek var tartışılır.

"SSD mucizelerini" görürsünüz ama çok da dandik olmamalı SSD mesela Eşeği alırsanız 300 MB hızı görürsünüz.

Neye dayanarak bir markayı kötüleyebiliyorsunuz?
Kullandınız mı? Piyasa da olan birçok SSD diski kullandım Samsung'da kullandım, Kingston'da. Eşek dediğiniz markayı da kullandım. Eşekte Hızlar bu şekilde:

1592471631644.png

Lütfen tecrübe edinmeden, çokluk markayı kötülüyor diye sizde kötülemeyin. Evet orta da kötü birşey var ise hep birlikte kötüleyip tavsiye etmeyelim. Ama 180₺'ye 240GB olan bir SSD için performans değerleri gayet tatmin edici. Bu fiyata bu performansta bir SSD bulup linkini atarsanız fikirimi değiştirisiniz. Ayrıca 3 yıl birebir değişim garantisi de var. Hiçbir şekilde bir bahanen olmasa bile Oksid Bilişim 0 ürün veriyor.

"SSD mucizelerini" görürsünüz ama çok da dandik olmamalı SSD mesela Eşeği alırsanız 300 MB hızı görürsünüz.
Adata SU630 almayı düşünüyorum 480'lik modelinden.
Herkes Win 7 altı desteklemez diyor. Dostlar şuan da kullandığım bilgisayar bile Windows 10 yeni sistemim tabii ki Windows 10 olacak.

Lütfen tecrübe edinmeden, çokluk markayı kötülüyor diye sizde kötülemeyin. Evet orta da kötü birşey var ise hep birlikte kötüleyip tavsiye etmeyelim. Ama 180₺'ye 240GB olan bir SSD için performans değerleri gayet tatmin edici. Bu fiyata bu performansta bir SSD bulup linkini atarsanız fikirimi değiştirisiniz.
Adata SU650 960 GB kullanıyorum hızlar iyi ancak SSD 60 dereceyi geçiyor. Ayrıca 180 TL'ye alman hayal o SSD'yi. Geçen senenin fiyatlarından bahsediyorsak.
IMG_20200618_121937.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı