WhatsTheMatter Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 873 Çözümler 1 2 Temmuz 2021 #1 Laptopumun hard diski bozuldu, çıkardım. Yenisini alacak param yok. Laptopumu bu haliyle nasıl değerlendirebilirim? Herhangi bir parçasını söküp, masaüstü bilgisayarıma takıp kullanabilir miyim? RAM'leri kullanamayacağımı biliyorum.
Laptopumun hard diski bozuldu, çıkardım. Yenisini alacak param yok. Laptopumu bu haliyle nasıl değerlendirebilirim? Herhangi bir parçasını söküp, masaüstü bilgisayarıma takıp kullanabilir miyim? RAM'leri kullanamayacağımı biliyorum.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.896 Çözümler 245 2 Temmuz 2021 #2 WhatsTheMatter dedi: Laptopumun hard diski bozuldu, çıkardım. Yenisini alacak param yok. Laptopumu bu haliyle nasıl değerlendirebilirim? Herhangi bir parçasını söküp, masaüstü bilgisayarıma takıp kullanabilir miyim? RAM'leri kullanamayacağımı biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç birini kullanamazsın.
WhatsTheMatter dedi: Laptopumun hard diski bozuldu, çıkardım. Yenisini alacak param yok. Laptopumu bu haliyle nasıl değerlendirebilirim? Herhangi bir parçasını söküp, masaüstü bilgisayarıma takıp kullanabilir miyim? RAM'leri kullanamayacağımı biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç birini kullanamazsın.
4 444666 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 703 Çözümler 3 2 Temmuz 2021 #3 WhatsTheMatter dedi: Laptopumun hard diski bozuldu, çıkardım. Yenisini alacak param yok. Laptopumu bu haliyle nasıl değerlendirebilirim? Herhangi bir parçasını söküp, masaüstü bilgisayarıma takıp kullanabilir miyim? RAM'leri kullanamayacağımı biliyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef.
WhatsTheMatter dedi: Laptopumun hard diski bozuldu, çıkardım. Yenisini alacak param yok. Laptopumu bu haliyle nasıl değerlendirebilirim? Herhangi bir parçasını söküp, masaüstü bilgisayarıma takıp kullanabilir miyim? RAM'leri kullanamayacağımı biliyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef.
Ediz41 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 2.126 Makaleler 2 Çözümler 8 2 Temmuz 2021 #4 Hocam yeni hard diskten başka çözüm yok parçaları masaüstüne takmaya çalışa zarar verirsin.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.225 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 2 Temmuz 2021 #5 WhatsTheMatter dedi: Laptopumun hard diski bozuldu, çıkardım. Yenisini alacak param yok. Laptopumu bu haliyle nasıl değerlendirebilirim? Herhangi bir parçasını söküp, masaüstü bilgisayarıma takıp kullanabilir miyim? RAM'leri kullanamayacağımı biliyorum. Genişletmek için tıkla... Laptoptan masaüstünde kullanacağın tek parça HDD. Oda bozulmuş. Ekranını kullanabilirsin ama ona da çevirici için para vermen lazım.
WhatsTheMatter dedi: Laptopumun hard diski bozuldu, çıkardım. Yenisini alacak param yok. Laptopumu bu haliyle nasıl değerlendirebilirim? Herhangi bir parçasını söküp, masaüstü bilgisayarıma takıp kullanabilir miyim? RAM'leri kullanamayacağımı biliyorum. Genişletmek için tıkla... Laptoptan masaüstünde kullanacağın tek parça HDD. Oda bozulmuş. Ekranını kullanabilirsin ama ona da çevirici için para vermen lazım.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 2 Temmuz 2021 #6 Belki ekranı söküp masaüstünde 2. ekran yapabilirsin ama meşakkatli bir iş olur gibi. En mantıklısı biraz para biriktirip 120 GB bir SSD al ve laptopa tak.
Belki ekranı söküp masaüstünde 2. ekran yapabilirsin ama meşakkatli bir iş olur gibi. En mantıklısı biraz para biriktirip 120 GB bir SSD al ve laptopa tak.
Nan0TecH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 1.287 Çözümler 4 Yer VİRJİNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar destekli Makina imalatı 2 Temmuz 2021 #7 RAM'lar için bir aparat var ama çalışır mı bilmiyorum Son düzenleme: 2 Temmuz 2021
WhatsTheMatter Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 873 Çözümler 1 2 Temmuz 2021 #8 Anladım arkadaşlar. Kıymetli vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Anladım arkadaşlar. Kıymetli vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.