A Alfhanzzo Decapat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, iyi günler. Benim bir sorum vardı. Şimdi biz USB format yöntemi ile PC'lere Windows kurabiliyoruz ya ben de yeni bir harici HDD aldım da ben bu Windows'u HDD'ye kurabilir miyim? Böyle bir imkanim var mı? Oluyor mu?
Merhaba arkadaşlar, iyi günler. Benim bir sorum vardı. Şimdi biz USB format yöntemi ile PC'lere Windows kurabiliyoruz ya ben de yeni bir harici HDD aldım da ben bu Windows'u HDD'ye kurabilir miyim? Böyle bir imkanim var mı? Oluyor mu?
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.576 Çözümler 83 15 Temmuz 2021 #2 Windows to GO yapabilirsiniz, sanırım Windows 7 ve üstü olması gerekiyordu ama problem yaşamamak için minimum Windows 8.1 kurun.
Windows to GO yapabilirsiniz, sanırım Windows 7 ve üstü olması gerekiyordu ama problem yaşamamak için minimum Windows 8.1 kurun.
DJ Rush Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 4 Çözümler 5 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et