HDMI 2.0 PS5 için 4K 60 FPS verir mi?

Anladım çok teşekkür ederim 😆

2K oynamak daha mantıklı mı olur?

Hocam takılmayın dediklerine siz keyfinize göre en yüksek çözünürlükte oynayın performans modunda yok grafikleri kısıyormuş şu bu 20 bin liraya kasa toplayıp oynasınlar native 4K :D 30 FPS, 60 FPS farkını göremeyecek kadar kör sağır değiliz.

Hocam takılmayın dediklerine siz keyfinize göre en yüksek çözünürlükte oynayın performans modunda yok grafikleri kısıyormuş şu bu 20 bin liraya kasa toplayıp oynasınlar native 4K :D 30 FPS, 60 FPS farkını göremeyecek kadar kör sağır değiliz.
20K derken? PC'yi garantili alıyoruz. Bilkom garantili PS5 nerdeyse 30K'yı buluyor. PS5 Pro'ya gelince garantilisi 50K'ya satılıyor biraz daha para koysan 4080S sistem alırsın.

En yüksek çözünürlük dediğin 30 FPS oluyor. Akıcı değil.

20k derken? PC'yi garantili alıyoruz. Bilkom garantili PS5 neredeyse 30K'yı buluyor. PS5 Pro'ya gelince garantilisi 50K'ya satılıyor biraz daha para koysan 4080s sistem alırsın.

Açıkçası burada konsol PC kavgası döndürmenin lüzumu yok ikisine de sahibim sadece bu kadar çamur atılmaması gerektiğini savunuyorum evet PS5 Pro gereksiz ancak 15-20 bandına bile bulabilidiğimiz PS5'e bu kadar çamur atılmasını doğru bulmuyorum yok upscale ediyor vs o kadar incik boncuk meraklısıysan gidersin en kral sistemi dizersin native 4K mı oynuyorsun ne yapıyorsan yap. Bu zamana kadar PS5ten birkaç yeni çıkmış optimizasyon sorunu olan oyunlar dışında ne FPS sorunu fark ettim ne bir şey.

En yüksek çözünürlük dediğin 30 FPS oluyor. Akıcı değil.

4K performans modunda olmuyor 30 FPS. Upscale vs diyeceksen de sonuç olarak en yüksek çözünürlük ayarı o şekilde geliyor.

Açıkçası burada konsol PC kavgası döndürmenin lüzumu yok ikisine de sahibim sadece bu kadar çamur atılmaması gerektiğini savunuyorum evet PS5 Pro gereksiz ancak 15-20 bandına bile bulabilidiğimiz PS5'e bu kadar çamur atılmasını doğru bulmuyorum yok upscale ediyor vs o kadar incik boncuk meraklısıysan gidersin en kral sistemi dizersin native 4K mı oynuyorsun ne yapıyorsan yap. Bu zamana kadar PS5ten birkaç yeni çıkmış optimizasyon sorunu olan oyunlar dışında ne FPS sorunu fark ettim ne bir şey.

Bende de sistem var zaten bu yüzden PS5 almak istiyorum ve televizyonda iyi 4K 60 FPS alamazsam 2K oynarım sıkıntı yok PS5 alacağım zaman buraya yazarım 4K 60 FPS alabiliyorum diye.

4K performans modunda olmuyor 30 FPS. Upscale vs diyeceksen de sonuç olarak en yüksek çözünürlük ayarı o şekilde geliyor.
anlamıyorsunuz galiba. Cihaz TV'den kaynaklı 4K ayarında olabilir ama performans modunda yer yer 1080p nin altına düşüyor işleme çözünürlüğü. 4K ile yakın dahi değil 60 FPS'de.

Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için şu an oynuyorum ve dediğin gibi 4K 60 FPS hiçbir sıkıntısı yok.

Yeni konular

Geri
Yukarı