Çözüldü HDMI bağlantısı sonrası ses gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dersleeer2

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire R9 380x Nitro Overclocked pentium g4560 16gb asus z170-p anakart
Masaüstü bilgisayarımı HDMI kablo ile televizyonuma bağladım fakat görüntü geldiği halde ses gelmiyor. Yardımcı olabilir misiniz lütfen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekran kartı sürücünü internetten indirip kurun, sorununuz çözülecektir.

Ekran kartımın en son driverı zaten indirdim ancak 2016 sürümü sanırım ekran kartımın desteği bittiği için daha yüksek driverı yok galiba ben bulamadım.
Tamamdır hocam. Sorun çözüldü. Bu kart ile alamazsınız. Çözümü ise anakarttan ekran kartına kablo bağlantısı olması gerekir.
Linkteki gibi bir kablonun ekran kartı ile anakart arasında bağlı olması gerekir.

Benim anakartımda öyle bir bağlantı yok.

Ekran kartımın en son driverı zaten indirdim ancak 2016 sürümü sanırım ekran kartımın desteği bittiği için daha yüksek driverı yok galiba ben bulamadım.
Mesajıma bakın. Bu serideki kartlar için ilave kablo gerekir.

Benim anakartımda öyle bir bağlantı yok.
O zaman ses de olmaz.

Ekran kartına dikkatli bir şekilde bakın. Üst tarafında bu kablo için küçük bir 2 pin soket olur. Almaya karar verirseniz sisteminizi yazın ve yeni bir konu açın. Arkadaşlar ile beraber bakıp yardımcı olabiliriz. Çok uzun zaman önce GTS 250 ile benim de başıma gelmişti. Kablo takıp HDMI ile ses almıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı