Tolgahan54 Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #1 Merhaba, Sistemi yeni topladım monitörde HDMI girişi yok dönüştürücü kullanarak görüntü alamıyorum. Sistem 5600X işlemci 3060 Ti ekran kartı MSI B550 Edge anakart Monitör VP228T | Monitörler | ASUS Türkiye ASUS,Monitör,LCD Monitör,VP228T,ASUS,Laptop,VGA,Tablet,MB,android phone,Display,LCD Monitors,VP228T,228, www.asus.com Bilgisayar çalışıyor sıkıntı yok TV'den görüntü alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2021
Merhaba, Sistemi yeni topladım monitörde HDMI girişi yok dönüştürücü kullanarak görüntü alamıyorum. Sistem 5600X işlemci 3060 Ti ekran kartı MSI B550 Edge anakart Monitör VP228T | Monitörler | ASUS Türkiye ASUS,Monitör,LCD Monitör,VP228T,ASUS,Laptop,VGA,Tablet,MB,android phone,Display,LCD Monitors,VP228T,228, www.asus.com Bilgisayar çalışıyor sıkıntı yok TV'den görüntü alıyorum.
SstyloO Decapat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #2 Kullandığınız dönüştürücünün aktif dönüştürücü olması gerekiyor.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #3 Monitör de dvi-d girişi var galiba. Alfais 4600 Hdmi To Dvi 24+1 Çevirici Dönüştürücü Monitör Kablosu 1.5 m | Trendyol
Monitör de dvi-d girişi var galiba. Alfais 4600 Hdmi To Dvi 24+1 Çevirici Dönüştürücü Monitör Kablosu 1.5 m | Trendyol
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #4 Hangi dönüştürücüyle denediniz?
SstyloO Decapat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #5 MOLIX Mx1245 Hdmı To Vga + Ses Aktif Dönüştürücü Aparat Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL MOLIX Mx1245 Hdmı To Vga + Ses Aktif Dönüştürücü Aparat yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Elinde VGA kablosu varsa bu işini görecektir. Fiyat araştırması yapmanı öneririrm.
MOLIX Mx1245 Hdmı To Vga + Ses Aktif Dönüştürücü Aparat Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL MOLIX Mx1245 Hdmı To Vga + Ses Aktif Dönüştürücü Aparat yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Elinde VGA kablosu varsa bu işini görecektir. Fiyat araştırması yapmanı öneririrm.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #6 SstyloO dedi: MOLIX Mx1245 Hdmı To Vga + Ses Aktif Dönüştürücü Aparat Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL MOLIX Mx1245 Hdmı To Vga + Ses Aktif Dönüştürücü Aparat yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Elinde VGA kablosu varsa bu işini görecektir. Fiyat araştırması yapmanı öneririrm. Genişletmek için tıkla... Bu mini HDMI.
SstyloO dedi: MOLIX Mx1245 Hdmı To Vga + Ses Aktif Dönüştürücü Aparat Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL MOLIX Mx1245 Hdmı To Vga + Ses Aktif Dönüştürücü Aparat yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Elinde VGA kablosu varsa bu işini görecektir. Fiyat araştırması yapmanı öneririrm. Genişletmek için tıkla... Bu mini HDMI.
SstyloO Decapat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #7 Mehmet A dedi: Bu mini HDMI. Genişletmek için tıkla... düzelttim
Tolgahan54 Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #8 SstyloO dedi: MOLIX Mx1245 Hdmı To Vga + Ses Aktif Dönüştürücü Aparat Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL MOLIX Mx1245 Hdmı To Vga + Ses Aktif Dönüştürücü Aparat yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Elinde VGA kablosu varsa bu işini görecektir. Fiyat araştırması yapmanı öneririrm. Genişletmek için tıkla... Bu var işe yaramıyor Yener K. dedi: Hangi dönüştürücüyle denediniz? Genişletmek için tıkla... Aşağıda arkadaşın paylaştığı ile denedim olmadı Mehmet A dedi: Monitör de dvi-d girişi var galiba. Alfais 4600 Hdmi To Dvi 24+1 Çevirici Dönüştürücü Monitör Kablosu 1.5 m | Trendyol Genişletmek için tıkla... Kesin mi hocam? Vga hdmi dönüştürücü ile yaramadı, bu yarar mı
SstyloO dedi: MOLIX Mx1245 Hdmı To Vga + Ses Aktif Dönüştürücü Aparat Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL MOLIX Mx1245 Hdmı To Vga + Ses Aktif Dönüştürücü Aparat yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Elinde VGA kablosu varsa bu işini görecektir. Fiyat araştırması yapmanı öneririrm. Genişletmek için tıkla... Bu var işe yaramıyor Yener K. dedi: Hangi dönüştürücüyle denediniz? Genişletmek için tıkla... Aşağıda arkadaşın paylaştığı ile denedim olmadı Mehmet A dedi: Monitör de dvi-d girişi var galiba. Alfais 4600 Hdmi To Dvi 24+1 Çevirici Dönüştürücü Monitör Kablosu 1.5 m | Trendyol Genişletmek için tıkla... Kesin mi hocam? Vga hdmi dönüştürücü ile yaramadı, bu yarar mı
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #9 Tolgahan54 dedi: Bu var işe yaramıyor Aşağıda arkadaşın paylaştığı ile denedim olmadı Kesin mi hocam? Vga hdmi dönüştürücü ile yaramadı, bu yarar mı Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle yarar. Dönüştürücüler bozuk olabiliyor. Dönüştürücü kullanmadan bunları kullanmak daha iyi. Alfais 4600 Hdmi To Dvi 24+1 Çevirici Dönüştürücü Monitör Kablosu 1.5 m Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Alfais 4600 Hdmi To Dvi 24+1 Çevirici Dönüştürücü Monitör Kablosu 1.5 m yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Tolgahan54 dedi: Bu var işe yaramıyor Aşağıda arkadaşın paylaştığı ile denedim olmadı Kesin mi hocam? Vga hdmi dönüştürücü ile yaramadı, bu yarar mı Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle yarar. Dönüştürücüler bozuk olabiliyor. Dönüştürücü kullanmadan bunları kullanmak daha iyi. Alfais 4600 Hdmi To Dvi 24+1 Çevirici Dönüştürücü Monitör Kablosu 1.5 m Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Alfais 4600 Hdmi To Dvi 24+1 Çevirici Dönüştürücü Monitör Kablosu 1.5 m yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl