HDMI girişi olmayan TV'ye hangi dönüştürücü takılır?


Hdmı>vga'yı özelikle tavsiye ederim, çok fazla kayıp olmadan kolay dönüştürüp kullanırsınız. Kolay gelsin.

Sanırım bu yanlış. HDMI erkek uçlu bir şey takacak sanırım. Hem TV'lerin arkasında dişi VGA olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, sevgili arkadaşım bu dönüştürücü seçimi yanlış değil, ama bu kullanım için başka bir eksiği de var, o parça da şudur; PC ekran kartı çıkışından dişi olarak bu adaptörün HDMI ucuyla girilecek, VGA dişi çıkış ucuna ise başka bir VGA kablosu erkek-erkek jaklı olarak alttaki gibi bir ucundan takılıp TV'nin arkasına ondan sonra bağlanacaktır, yani bu dönüştürücü aslında 2 parça olarak HDMI>VGA + VGA orijinal sinyal kablosu erkek - erkek jaklı şeklinde kullanılacak, tek dönüştürücü olarak kullanılıp VGA ucu TV'ye direk bağlanılamaz, bu şekliyle düşününce bu söylediğiniz çok da doğrudur. Başka VGA erkek - erkek kablo ilavesini arkadaşımız kesin bilebilir düşüncesiyle ben belirtmedim. Alt resimdeki erkek ucu bu dönüşürücü adaptöre dişi-erkek VGA şekliyle bağlanırken diğer erkek VGA ucu ise TV'nin dişi VGA' sına bağlanmış olacak, hepsi bu kadardır. Kolay gelsin.

DSCN1464.JPG
 
Son düzenleme:
Doğrusu budur arkadaşlar. Araya VGA kablo da gerekli.
Hayır, sevgili arkadaşım bu dönüştürücü yanlış değil, ama bu kullanım için başka bir eksiği de var, o da şudur; PC ekran kartı çıkışından dişi olarak adaptörün HDMI ucuyla girilecek, VGA dişi çıkış ucuna ise başka bir VGA kablosu erkek-erkek jaklı olarak takılıp TV'nin arkasına ondan sonra bağlanacak, yani bu dönüştürücü aslında 2 parça olarak HDMI>VGA + VGA orijinal sinyal kablosu şeklinde kullanılacak, tek dönüştürücü olarak kullanılıp VGA ucu TV'ye direk bağlanamaz, bu şekliyle düşünüce çok doğrudur. Başka VGA erkek*erkek kablo ilavesini arkadaşımız bilebilir düşüncesiyle belirtmedim. Kolay gelsin.
Mİ Stick de erkek hocam.
 
Hayır, sevgili arkadaşım bu dönüştürücü yanlış değil, ama bu kullanım için başka bir eksiği de var, o parça da şudur; PC ekran kartı çıkışından dişi olarak bu adaptörün HDMI ucuyla girilecek, VGA dişi çıkış ucuna ise başka bir VGA kablosu erkek-erkek jaklı olarak takılıp TV'nin arkasına ondan sonra bağlanacak, yani bu dönüştürücü aslında 2 parça olarak hdmı>vga + VGA orijinal sinyal kablosu şeklinde kullanılacak, tek dönüştürücü olarak kullanılıp VGA ucu TV'ye direk bağlanılamaz, bu şekliyle düşününce bu söylediğiniz çok da doğrudur. Başka VGA erkek*erkek kablo ilavesini arkadaşımız bilebilir düşüncesiyle belirtmedim. Alt resimdeki erkek ucu bu dönüşürücü adaptöre diğer erkek ucu ise TV'nin dişi VGA'sına bağlanmış olacaktır, hepsi bu kadardır. Kolay gelsin.

Eki Görüntüle 1193085

Ama Mi Stick'in ucu erkek HDMI.
 
Evet, tamamdır hocam, stick çıkışı erkekse benim seçtiğim kesinlikle olmuyor, düzeltiyorum, ses sinyali için de ayrı çıkış almanız lazım ayrıca, o yüzden bu sorun olur. Ses açısından kendi kullandığım uydu-monitör ve ayrıca harici amfi ile sesini kullandığım için bunu düşünememişim. Benimki olmaz, onu seçmeyip direk iptal edin. Hiç olmazsa VGA kabloyu nasıl kullanacağınız konusunda resimli bir katkım da oldu. Kolay gelsin.
 
Evet, tamamdır, stick çıkışı erkekse benim seçtiğim olmuyor, düzeltiyorum, ses sinyali için de ayrı çıkış almanız lazım ayrıca, o yüzden bu sorun olur. Ses açısından kendi kullandığım uydu-monitör ve ayrıca harici amfi ile sesini kullandığım için bunu düşünememişim. Benimki olmaz, onu seçmeyip direk iptal edin. Kolay gelsin.
Gerek yok ses için ayrı bir şeye. Benim attığım tamam. Bende benzeri var. Ve bütün kablolu modellerde jak girişi oluyor.
O zaman kolay.
buna benzer bir ürün olabilir. Girişleri uyuyor mu bak.
Bu olursa benim yazımı çözüm olarak işaretleyebilir misiniz? Çözüm butonu yoksa rapora tıklayıp çözüme tıklayabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı