HDMI ile bağlantı sonrası görüntü gelmiyor

Mehmet Âkif Ak

Kilopat
VGA ile bağladığımda görüntü alabiliyorum ama HDMI bağlantısında görüntü gelmiyor. Farklı kablo ve monitör denedim ama hepsinde aynı sonuç. Onboard ekran kartını etkinleştir devre dışı bırak dediğimde görüntü bazen geliyor. Bilgisayarı kapatıp açınca gidiyor. Uzun süredir böyle. Windows 10 güncellemesiyle ilgili olabilir mi yoksa ekran kartlarıyla mı ilgili? Birkaç yıl önce kullandığımda sorun yoktu.

i7 2670QM modeli
Intel HD Graphics 3000
NVIDIA GT540M

Son düzenleyen: Moderatör:
VGA ile bağladığımda görüntü alabiliyorum ama HDMI bağlantısında görüntü gelmiyor. Farklı kablo ve monitör denedim ama hepsinde aynı sonuç. Onboard ekran kartını etkinleştir devre dışı bırak dediğimde görüntü bazen geliyor. Bilgisayarı kapatıp açınca gidiyor. Uzun süredir böyle. Windows 10 güncellemesiyle ilgili olabilir mi yoksa ekran kartlarıyla mı ilgili? Birkaç yıl önce kullandığımda sorun yoktu.

i7 2670QM modeli
Intel HD Graphics 3000
NVIDIA GT540M
Aynı sorun evdeki 2 laptopta da var. Bizde büyük ihtimalle portlar bozuldu ama sizde arada görüntü geliyorsa bu işte bir anormallik var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı