HDMI mı daha iyi görüntü verir DVI mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@vahitceylan kardeşim karttan memnun musun ? Bugün o kartın aynısından bende aldım da.

Benim kastettiğim şeyi anlayan olmadıki dediğim şey evet aynı ilkte ama yıpranınca hangisi daha iyi anlarsınız.
Konuyu gereksiz yere taşıyorsunuz. Kabloyu takacaksın, öyle duracak. Nasıl eskisin ? Saçmalık. HDMI ile DVI arasında görüntü bakımından fark yoktur. Ancak HDMI sesi de iletir. Günümüzde en çok kullanılan HDMI ' dır.

@vahitceylan kardeşim karttan memnun musun ? Bugün o kartın aynısından bende aldım da.

Şimdilik memnunum battlefield 4 ekran ayarlarını full çözünürlükte ayarladım donma veya takılma yok. Yalnız 4 k videolarda hafif takılma oluyor sanırım bu da internet bağlantı hızından kaynaklanıyor.

Ya arkadaşlar kesin net bir şey söyleyin madem günümüzde HDMI çıkışı kullanılıyor ekran kartının üzerinde de o çıkış var onu kullanayım? O zaman şimdi işten eve giderken ben o HDMI kablosunu alayım mı almayayım mı? :))

Son düzenleyen: Moderatör:
@Muhammerturker o kablolar eskimez öyle kolay kolay. Eskirse en az 3 seneyi bulur, eskise bile ikisi de eskir zaten. Daha neyin peşindesin anlamadım.

Üstadım kablo eskisin çürüsün istersen önemli değil koliyle alırım kablo sorun yok :)) Tartışılacak bir konu yok şu kabloyu alayım mı almayayım mı görüntü fark ediyor mu? Buna cevap verin sadece :)

Görüntü farketmiyor fakat ileride HDMI daha üstün oluyor, ben bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlatamıyorum galiba.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı