Creepy heaad Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 510 Çözümler 1 27 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar bugüne kadar sorun yaşamadığım HDMI bağlantısında bugün itibari ile bağlantı kurduğumda TV'ye geliyor fakat ses gelmiyor ses laptoptan gelmeye devam ediyor. Sebebi nedir bir şey değiştirmiş olabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2020
Arkadaşlar bugüne kadar sorun yaşamadığım HDMI bağlantısında bugün itibari ile bağlantı kurduğumda TV'ye geliyor fakat ses gelmiyor ses laptoptan gelmeye devam ediyor. Sebebi nedir bir şey değiştirmiş olabilir miyim?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 27 Aralık 2020 #11 Hoparlör Realtek yazan yere tıkla. Orada 2 inci seçenek olacak onu seç. HDMI kablonuz bozuk olabilir. Driver sıkıntısıda olabillir. Artı 0 Eksi
Hoparlör Realtek yazan yere tıkla. Orada 2 inci seçenek olacak onu seç. HDMI kablonuz bozuk olabilir. Driver sıkıntısıda olabillir.
KS KS Creepy heaad Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 510 Çözümler 1 27 Aralık 2020 #12 InternetciMen dedi: Hoparlör Realtek yazan yere tıkla. Orada 2 inci seçenek olacak onu seç. HDMI kablonuz bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... Seçenek yok hdmı kablosu sağlam başka laptop tan denedim ses geldi Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Hoparlör Realtek yazan yere tıkla. Orada 2 inci seçenek olacak onu seç. HDMI kablonuz bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... Seçenek yok hdmı kablosu sağlam başka laptop tan denedim ses geldi
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 27 Aralık 2020 #13 Creepy heaad dedi: Seçenek yok HDMI kablosu sağlam başka laptoptan denedim ses geldi. Genişletmek için tıkla... Ay yanlış dedim. Artı 0 Eksi
Creepy heaad dedi: Seçenek yok HDMI kablosu sağlam başka laptoptan denedim ses geldi. Genişletmek için tıkla... Ay yanlış dedim.
KS KS Creepy heaad Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 510 Çözümler 1 27 Aralık 2020 #14 InternetciMen dedi: Ay yanlış dedim. Genişletmek için tıkla... Alıntıyı nie öyle yaptı ya Dosya Ekleri 1609063936294..jpg 54,9 KB · Görüntüleme: 33 Artı 0 Eksi
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 27 Aralık 2020 #15 Orada ilk açtıgınız ses ayarları yerinde ses denetim masası var ona tıklayın.Kayıttan Yürütte tv yazan yer olması lazım ekran gönderin Artı 0 Eksi
Orada ilk açtıgınız ses ayarları yerinde ses denetim masası var ona tıklayın.Kayıttan Yürütte tv yazan yer olması lazım ekran gönderin
KS KS Creepy heaad Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 510 Çözümler 1 27 Aralık 2020 #16 InternetciMen dedi: Orada ilk açtıgınız ses ayarları yerinde ses denetim masası var ona tıklayın.Kayıttan Yürütte tv yazan yer olması lazım ekran gönderin Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 1609064123511..jpg 94,2 KB · Görüntüleme: 35 Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Orada ilk açtıgınız ses ayarları yerinde ses denetim masası var ona tıklayın.Kayıttan Yürütte tv yazan yer olması lazım ekran gönderin Genişletmek için tıkla...
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 27 Aralık 2020 #17 Çok ilginç cihaz görmüyor. Artı 0 Eksi
KS KS Creepy heaad Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 510 Çözümler 1 27 Aralık 2020 #18 InternetciMen dedi: Çok ilginç cihaz görmüyor. Genişletmek için tıkla... Evet eskiden çıkar tak yapınca düzelirdi InternetciMen dedi: Çok ilginç cihaz görmüyor. Genişletmek için tıkla... Driver I silip tekrar yükledim yine olmadı acaba tam mı silmedim Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Çok ilginç cihaz görmüyor. Genişletmek için tıkla... Evet eskiden çıkar tak yapınca düzelirdi InternetciMen dedi: Çok ilginç cihaz görmüyor. Genişletmek için tıkla... Driver I silip tekrar yükledim yine olmadı acaba tam mı silmedim
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 27 Aralık 2020 #19 Creepy heaad dedi: Evet eskiden çıkar tak yapınca düzelirdi. Genişletmek için tıkla... Ses driver ile ilgili sıkıntı yok herhalde bir video açıp sesin hangi cihazdan geldigini söyler misiniz. Artı 0 Eksi
Creepy heaad dedi: Evet eskiden çıkar tak yapınca düzelirdi. Genişletmek için tıkla... Ses driver ile ilgili sıkıntı yok herhalde bir video açıp sesin hangi cihazdan geldigini söyler misiniz.
KS KS Creepy heaad Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 510 Çözümler 1 27 Aralık 2020 #20 InternetciMen dedi: Ses driver ile ilgili sıkıntı yok herhalde bir video açıp sesin hangi cihazdan geldigini söyler misiniz. Genişletmek için tıkla... Laptop tan geliyor InternetciMen dedi: Ses driver ile ilgili sıkıntı yok herhalde bir video açıp sesin hangi cihazdan geldigini söyler misiniz. Genişletmek için tıkla... Bi ayarla oynayıp simgeyi çıkardım fakat başka Bi işlem olmuyor Dosya Ekleri 1609065563282..jpg 100,8 KB · Görüntüleme: 31 Son düzenleme: 27 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Ses driver ile ilgili sıkıntı yok herhalde bir video açıp sesin hangi cihazdan geldigini söyler misiniz. Genişletmek için tıkla... Laptop tan geliyor InternetciMen dedi: Ses driver ile ilgili sıkıntı yok herhalde bir video açıp sesin hangi cihazdan geldigini söyler misiniz. Genişletmek için tıkla... Bi ayarla oynayıp simgeyi çıkardım fakat başka Bi işlem olmuyor