Doctor Huhuha Hectopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 497 18 Haziran 2020 #1 Ekran kartımı fırınladıktan sonra 40 dakika kullandım hemen sonrasında ekran dondu. HDMI ile bağlantılı olduğu için o şekilde kapandı şimdi VGA ile denediğimde yine aynı hatayı alıyorum çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2020
Ekran kartımı fırınladıktan sonra 40 dakika kullandım hemen sonrasında ekran dondu. HDMI ile bağlantılı olduğu için o şekilde kapandı şimdi VGA ile denediğimde yine aynı hatayı alıyorum çözümü nedir?
Onlytime Kilopat Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 518 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #2 Ekran kartı fırınlama sorunları çözmez ya sağlam bir tamir yada değişim gerekli olduğunu düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Ekran kartı fırınlama sorunları çözmez ya sağlam bir tamir yada değişim gerekli olduğunu düşünüyorum.
KS KS Doctor Huhuha Hectopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 497 18 Haziran 2020 #3 Zaten çözer ya da çözmez demedim tekrardan farklı birşey sordum anakarta takıyorum ekran kartı ile bir bağlantısı yok. Artı 0 Eksi
Zaten çözer ya da çözmez demedim tekrardan farklı birşey sordum anakarta takıyorum ekran kartı ile bir bağlantısı yok.