A ardakeskiner Kilopat Katılım 16 Şubat 2017 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #1 Monitörün girişi VGA. Monitör modeli LG Flatron W2242s. Ekran kartının giriş DP ve HDMI. Ekran kartı modeli Sapphire RX 560. Çok fazla çevirici var. Hangisi görüntüyü güzel aktarır bir fikrim yok. Kalite bir çevirici önerebilir misiniz? Bir de bazı çeviriciler de +Audio yazısı bulunuyor. Monitöründe hoparlör olan kişilerin mi bunu alması gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Monitörün girişi VGA. Monitör modeli LG Flatron W2242s. Ekran kartının giriş DP ve HDMI. Ekran kartı modeli Sapphire RX 560. Çok fazla çevirici var. Hangisi görüntüyü güzel aktarır bir fikrim yok. Kalite bir çevirici önerebilir misiniz? Bir de bazı çeviriciler de +Audio yazısı bulunuyor. Monitöründe hoparlör olan kişilerin mi bunu alması gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hagrid Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 138 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #2 ardakeskiner dedi: Monitörün girişi VGA. Monitör modeli LG Flatron W2242s. Ekran kartının giriş DP ve HDMI. Ekran kartı modeli Sapphire RX 560. Çok fazla çevirici var. Hangisi görüntüyü güzel aktarır bir fikrim yok. Kalite bir çevirici önerebilir misiniz? Bir de bazı çeviriciler de +Audio yazısı bulunuyor. Monitöründe hoparlör olan kişilerin mi bunu alması gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Dark markasının dönüştürücüsünü almanı tavsiye ederim 2 senedir falan kullanıyorum sıkıntı yaşamadım. Dark Hdmı To Vga Ve Ses Dijital Analog Dönüştürücüsü (Dk-Hd-Ahdmı Fiyatları ve Özellikleri
ardakeskiner dedi: Monitörün girişi VGA. Monitör modeli LG Flatron W2242s. Ekran kartının giriş DP ve HDMI. Ekran kartı modeli Sapphire RX 560. Çok fazla çevirici var. Hangisi görüntüyü güzel aktarır bir fikrim yok. Kalite bir çevirici önerebilir misiniz? Bir de bazı çeviriciler de +Audio yazısı bulunuyor. Monitöründe hoparlör olan kişilerin mi bunu alması gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Dark markasının dönüştürücüsünü almanı tavsiye ederim 2 senedir falan kullanıyorum sıkıntı yaşamadım. Dark Hdmı To Vga Ve Ses Dijital Analog Dönüştürücüsü (Dk-Hd-Ahdmı Fiyatları ve Özellikleri
CasH20 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 733 Çözümler 6 8 Ekim 2022 #3 Alfais AL4547 HDMI to VGA Monitör Çevirici Dönüşütürücü Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ben 2. mönitörüm için bunu kullanıyorum, bir problem yaşamadım.
Alfais AL4547 HDMI to VGA Monitör Çevirici Dönüşütürücü Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ben 2. mönitörüm için bunu kullanıyorum, bir problem yaşamadım.
yirmibes25 Picopat Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 166 14 Ekim 2025 #4 CasH20 dedi: Alfais AL4547 HDMI to VGA Monitör Çevirici Dönüşütürücü Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ben 2. monitörüm için bunu kullanıyorum, bir problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam halen kullanıyor musunuz, durumu nasıl?
CasH20 dedi: Alfais AL4547 HDMI to VGA Monitör Çevirici Dönüşütürücü Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ben 2. monitörüm için bunu kullanıyorum, bir problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam halen kullanıyor musunuz, durumu nasıl?