HDMI to VGA dönüştürücü çalışmıyor

Yan tarafında Micro USB girişi olur. Oraya şarj aletinizi takıp PC'ye restart atıp tekrar kontrol eder misiniz?

Herhangi bir giriş bulamadım dönüştürücüde.

Arkasında olması lazım. Eğer imkanınız varsa iade edip arkasında güç girişli başka bir tane alıp deneyin.

Arkasında olması lazım. Eğer imkanınız varsa iade edip arkasında güç girişli başka bir tane alıp deneyin.
Arkasında sadece monitörün vga kablosunun girişi var. Attığım linkteki dönüştürücüden bahsediyorum. Yanlış mı gönderilmiş normalde olması mı lazım?

Arkasında sadece monitörün VGA kablosunun girişi var. Attığım linkteki dönüştürücüden bahsediyorum. Yanlış mı gönderilmiş normalde olması mı lazım?

Bazılarında olmuyor ama çoğunda var. HDMI kablosunun çıktığı tarafa baktınız mı orada olur USB girişi?

Sizinki bozuk denk gelmişte olabilir ne de olsa Çin malı.
Ekran kartımın eskisini çıkarmadan önce driverlarını falan silmedim yenisini de daha kullanamadım monitör açılmadığı için. Bununla alakası olabilir mi çünkü en çok önerilenlerden birini aldım.

Önceki kartınız neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…