HDMI to VGA kullanınca ses gelmiyor

Yaman0207

Centipat
Daha fazla  
Merhaba şu fotoğraflardaki dönüştürücüyü kullanmaya başladım hoparlörü. Başta anakart Jax giriş yerine taktım çalışmadı sonra dönüştürücünün üstünde de giriş gördüm oraya taktık hoparlör çalıştı fakat bu sefer de mikrofonum çalışmadı. Sonra baktım ki dönüştürücüyle birlikte bir kablo vermişler. Bu kablo galiba hoparlör ve mikrofon için bilmiyorum artık. O beyaz kabloyu taktım dönüştürücüye ama diğer tarafını nereye takacağım bilmiyorum. Anakart üstündeki yere taktım hoparlörü de kendine yerine taktım ama olmadı çalışmıyor ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_0766.jpeg
    IMG_0766.jpeg
    111,5 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba şu fotoğraflardaki dönüştürücüyü kullanmaya başladım hoparlörü. Başta anakart Jax giriş yerine taktım çalışmadı sonra dönüştürücünün üstünde de giriş gördüm oraya taktık hoparlör çalıştı fakat bu sefer de mikrofonum çalışmadı. Sonra baktım ki dönüştürücüyle birlikte bir kablo vermişler. Bu kablo galiba hoparlör ve mikrofon için bilmiyorum artık. O beyaz kabloyu taktım dönüştürücüye ama diğer tarafını nereye takacağım bilmiyorum. Anakart üstündeki yere taktım hoparlörü de kendine yerine taktım ama olmadı çalışmıyor ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dostum o monitorunde hoparlör olan cihazlar için kullanılıyor yanlış bilmiyorsam onu kullanmaniza gerek yok direk normal haporlorun kablosunu yeşil jak soketine takarsan olur muhtemelen masaüstünden de monitör değil haporlorun secili olduğuna emin ol.

Dostum o monitorunde hoparlör olan cihazlar için kullanılıyor yanlış bilmiyorsam onu kullanmaniza gerek yok direk normal haporlorun kablosunu yeşil jak soketine takarsan olur muhtemelen masaüstünden de monitör değil haporlorun secili olduğuna emin ol.
Ses ayarlarında monitör gözüküyor evet ama hoparlör ve mikrofonum gözükmüyor gizli cihazları göster falan yap diyor bir kaç videoda ama ne yaptıysam bilgisayarım hoparlörümü ve mikrofonumu görmüyor sadece dönüştürücünün üstündeki giriş yerine hoparlörümü bağlayınca ses geliyor ama mikrofonum için bi çözüm olmuyor

Ses ayarlarında monitör gözüküyor evet ama hoparlör ve mikrofonum gözükmüyor gizli cihazları göster falan yap diyor birkaç videoda ama ne yaptıysam bilgisayarım hoparlörümü ve mikrofonumu görmüyor sadece dönüştürücünün üstündeki giriş yerine hoparlörümü bağlayınca ses geliyor ama mikrofonum için bir çözüm olmuyor.

Arka jaklar bozuk olabilir mi acaba HDMI takmadan önce böyle bir sorun var mıydı öndeki sokete takip dener misiniz?

Arka jaklar bozuk olabilir mi acaba HDMI takmadan önce böyle bir sorun var mıydı öndeki sokete takip dener misiniz?
Bilgisayarı yeni aldım önce ben de arka soketler bozuk mu diye düşündüm fakat öndeki kulaklık ve mikrofon girişine de taktım yine çalışmıyor

Garip bilgim yok o halde çözümü merak ettim umarım çözülür takipteyim.
umarım aslında yakınlardaki bi bilgisayar tamir yerine de sordum fakat onlar da sebebini bilemedi başka bir yere daha soracağım inşallah onlar çözer

Reis aslında bi sorunum daha var belki bilirsin 16 gb ramim var fakat sisteme girdiğimde 8gb kullanılabilir yazıyor sorun nedir neden hepsini kullanamıyorum çözümünü biliyor musun

Reis aslında bi sorunum daha var belki bilirsin 16 gb ramim var fakat sisteme girdiğimde 8gb kullanılabilir yazıyor sorun nedir neden hepsini kullanamıyorum çözümünü biliyor musun

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı